Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kevés mostanába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kevés mostanában a normális lány?

Figyelt kérdés

A lányok nagy része mostanában vagy flegmázik vagy 18 alatt cigizik és iszik...

Lehet valakinek ez normális de nekem nem és szerintem elég visszataszító

Nektek mi a véleményetek erről? 15/f

2016. dec. 27. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerintem is ez van (persze tisztelet a kivételnek), de ez a fiúkra is igaz. most ez a "menő". Ha nem vagy ilyen nem vesznek be.P
2016. dec. 27. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen #6-os volt agyam, meg van is. Csak az ilyen kérdésekre már nem fog.
2016. dec. 27. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:

én nem azt mondom hogy ez normális lenne ,igenis megvetem az ilyet .

én csak azt mondom hogy akik normálisak azokat mind lelkileg tönkre tette valami vagy valaki ezért is ők háttérbe szorultak nem veszik őket észre/nem akarják hogy észre vegyék őket... (8-as voltam)

2016. dec. 27. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
#14 veled teljesen egyetértek.Sajnos nagyvonalakban ilyen a mai társadalom,ha nem mész a tömeg után kirekesztenek.
2016. dec. 27. 18:06
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Magával ért egyet:DD
2016. dec. 27. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

Engem nem érdekelnek mások, hanem inkább magamra próbálok odafigyelni és arra, hogy én ne térjek le az úgynevezett "jó" útról.

18 éves egyetemista lány vagyok, jó eredményekkel végeztem a sulit, pszichológiát tanulok, ami a tévhitekkel ellentétben nagyon nehéz, de igyekszem jól teljesíteni. Szeretek olvasni, heti egy könyv a minimum szinte bármilyen témában, de Stephen King, Agatha Christie, a Harry Potter kötetet a kedvenceim. Szeretem a művészeteket, érdeklődök a festészet iránt, zongorázom, és nagyon szeretem a zenét, főleg a régi klasszikusokat, az indiet és az alternatívot. Fontosnak tartom, hogy meglegyen az általános műveltségem és kultúrálisan is helyben legyek, ezért egyaránt járok moziba, színházba, balettre, operába. A fizikai erőnlét is fontos, szóval sok gyümölcs, zöldség, kevés nasi, gyors kaja és sok balett (kiskorom óta táncolok) meg triatlon. Ezek a szenvedélyeim, meg poizás is. Meg mivel lány vagyok, szenvedélyem a főzés. És mivel nem csak magam szeretem, hanem a közösséget: rákos gyerekekkel játszom, jótékonysági rendezvényeken veszek részt és a templomban is önkénteskedem. Hogy kiegyensúlyozott legyek sokat játszok a kutyámmal és cicáimmal is, meg odafigyelek a barátaimra és a családomra. Emellett persze járok szórakozni és igen néha szoktam alkoholt is fogyasztani,ritkán talán túl sokat is, de kell lazítani az embernek. És leszarom mit gondol más erről, valamint azt is hogy mit csinál más. És így vagyok boldog, hogy nem örlődöm azon, hogy mit csinál más, hanem magamra figyelek és azokra akik fontosak nekem, nem az idegenekre. Neked is ezt tanácsolom. Ne foglalkozz másokkal, keresd meg, hogy mi érdekel téged, mik a szenvedélyeid és azokba olvaszd be magad, azokkal foglalkozz. Ha az a bajod, hogy nem találsz magadnak normális lányt, hát ez a tanácsom, hogy keress hobbikat, mert ott biztos lesznek hozzád hasonló elvekkel rendelkező hölgyek.

2016. dec. 27. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Mivel változnak a társadalmi normák ezért egyre elfogadóbbak az emberek is. A környezetemben (velem együtt) csak kettő lány van akit te a nem normális kategóriába sorolnál. És ha a sulimban végig mennék osztáylonként is ez lenne az arány. Szóval ez attól is függ, hogy te milyen környezetben vagy. És egyébként pedig azzal foglalkozz akivel akarsz. Ha meg zavar hogy egy lány olyan amilyen (mert valószínűleg azok flegmáznak akik ki merik mondani amit gondolnak és nem harapófogóval kell belőlük kihúzni), akkokeress máshol. Nem mind vagyunk egyformák, nem mindenkinek ugyan azok az értékrendi szemléleteik. Mindenki maga dönti el, hogy mit fog tenni. Ha ilyen akkor ilyen.

És lehet hogy neked visszataszító, lehet hogy másnak ez nem. Egyébként pedig honnan tudod, hogyha valaki cigizik, akkor azért csinálja, mert menő. Vannak akiknek kicsit többet jelent, érzelemeket. És azon felül, hogy valaki iszik még lehet jó ember. Nem mondom, hogy ebben korban nekünk egészséges, de a mi döntésünk. Élünk vele vagy sem.

2016. dec. 27. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:

#15 ez egy csúnya elírás😂😂

Az előttem lévőnek szólt

2016. dec. 27. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!