Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kevés mostanába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kevés mostanában a normális lány?

Figyelt kérdés

A lányok nagy része mostanában vagy flegmázik vagy 18 alatt cigizik és iszik...

Lehet valakinek ez normális de nekem nem és szerintem elég visszataszító

Nektek mi a véleményetek erről? 15/f

2016. dec. 27. 17:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Igen nehéz találni normális lányokat de attól még vannak. Mint pl én ;)
2016. dec. 27. 17:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én lányként is ugyanezen a vélemenyen vagyok...De azért ismerek 1-2 lányt, akik nemcsak normálisak, visszafogottabbak, hanem okosak is.16/L
2016. dec. 27. 17:27
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintetek is keves a normalis fiu?
2016. dec. 27. 17:31
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Én már nem is mondok semmit. Már kifacsarták az agyam ezek a hülye kérdések.
2016. dec. 27. 17:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha volt agyad :D.. De amúgy egyetértek veled, egy időután unalmasak az ilyen kérdések.
2016. dec. 27. 17:38
 6/18 anonim ***** válasza:

Hat igen eleg ritka a normalis lany mostanaban....

Rajtam kivul :)))

2016. dec. 27. 17:41
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

fúú,nem tudom ti hol éltek de én kapásból tudok mondani 2 "normális lány"-t és mindketten nagyon közel állnak a szívemhez.

és tudjátok mi ebben az ironikus?az hogy ahhoz képest hogy milyenek ,őket bántják a legtöbbet,az egyikük még pánikbeteg is lett ,sőt még az emberektől is fél..és mind ezt miért ? Mert a társadalom avagy a tömeg szerint ők nem normálisak..és pont ezért is gratulálhatok mindenkinek mert mindenből következtetéseket vonnak le ,és természetesen általánosítanak teljesen alaptalanul..

2016. dec. 27. 17:42
 8/18 A kérdező kommentje:

#2: Jó lehet hogy neked ilyenek jönnek be és nálad ez töl normális de ott van hogy NAGY RÉSZE tehát nem mindenki.

#5,#6: én kérek elnézést hogy nem tudom hányszor volt már a kérdés :D

#1,#7: Legalább ti nem :) becsülendő

2016. dec. 27. 17:43
 9/18 anonim ***** válasza:
Tucat lányokról szóló tucat kérdés...:D
2016. dec. 27. 17:44
 10/18 A kérdező kommentje:
#8: Számodra normális hogy egy lány 14-15 évesen cigizik iszik drogozik? És még csodálkoznak utána hogy elítélik őket
2016. dec. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!