Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fognak így ítélni?
Bájosak vagytok, hogy mindenki így félt:)
Még jó hogy ez a hányinger keltő dolog a homlokomra van írva, hogy mindenki eszerint ítéljen engem meg:) Ja várj....
De? Már elmúltam 8.-os:D
Milyen téren hat ez negtívan az életemre, ha az iskola példásan megy?
Szerintem az h valaki mikor fekszik le valakivel abban nem az a lényeg h hány évesek hanem az h mind a ketten szeressék egymást és közös megegyezés alapján kitűzték mondjuk egy napot pl a 16. Szulinapod és akkor olyan ajándékot kapsz majd tőle amit egy életre meg fogsz jegyezni. Szerintem nem baj ha pettingeltek. Én ha ránézek egy fiatal tini párra akik kb velem egy idősek nekem nem a hányinger jut eszembe hanem azt h jó látni milyen boldogok én 16 évesen vesztettem el a szülinapomon az első barátommal akivel a mai napig együtt vagyunk.
17/L a barátommal 3.5 éve vagyunk együtt
Én azt nem értem, hogy miért kell így szadizni egy 15 éves lányt, aki annyimindenkihez képest végre legalább normálisan kérdez? És pont attól fél, hogy majd elítélik.
Én sem értek egyet azzal, hogy ilyen fiatalon történnek ezek a dolgok. Ami önmagában nem baj, ha szereti két ember egymást. Csak mondjuk nehéz ebben a korban megítélni, hogy utólag nem túl korán volt-e ez. Persze, a test az nagyonis jelez, de ez csak egy dolog. És ma mindenki korábban érik, sajnos... :( De mindeközben szerintem vigyázni kell a belsőre.
Kezdjuk ott hogy azt irta hogy 15 eves nem 14 egy ev sokat szamit rohadt sokat ilyen helyzetben. Tehat mar nem alltalanos sulis. 15 evesen szerintem elfogadott a dolog nem kell hiresztelni meg semmi magan ugy. Persze ha pl nem egy hete toltotted a 15-ot. Mert akkor azt mondom h nem kene. Anyukaddal is beszelgettetek ez teljesen rendbe van. Ha vagysz ra es ugy erzed csinald ne erdekeljen a tarsadalom szarj rajuk. Elj. Amugy manapsag mar azon csodalkozom ha valaki eddig kepes varni mert valaki 12-13 evesen mar gyereket var. Kozvetlen kozelembe is van olyan ember aki 11 volt azon kiakadtam es meg mindig fel nem foghatom. De az h 15 evesen ezek utan mar semmi elitelni valo nincs ebben. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!