Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon el fognak ítélni ismeretlenek?
Szóval eldöntöttem,hogy félre teszem a pénzt és jövőre szilikon melleket csináltatok nem tudom kb mikor fog összejönni a pénz de remélem jövő nyárra meg lesz.
Most is meg szoktak nézni az utcán és elég sokan nyomulnak ez után még jobban ez lesz? nem igazán szeretem,ha nagyon néznek.Persze nem fogom kirakni a melleimet,normálisan öltözködöm.Így is sokan azt gondolták,hogy idióta pi.csa vagyok mert jól nézek ki eddig fekete hajam volt most váltottam barnára hogy természetesebb legyek.
"Most is meg szoktak nézni az utcán és elég sokan nyomulnak ez után még jobban ez lesz? nem igazán szeretem,ha nagyon néznek.Persze nem fogom kirakni a melleimet,normálisan öltözködöm.Így is sokan azt gondolták,hogy idióta pi.csa vagyok mert jól nézek ki..."
Most nem értem, hogy panaszkodsz vagy dicsekedsz? Ha már most nem szereted hogy megnéznek, szerinted, ha megcsináltatod a melleidet akkor el fognak fordulni? Logikád abszurd.......felszínes vagy, és hát buta is :)
De azt csinálsz a testeddel amkit akarsz, szíved joga.....
És neked ettől miért lesz jobb?
Amúgy nem elítélnélek, csak felszínesnek tartanálak.
Nem fog elítélni senki,de ha így is megnéznek az utcán,akkor felesleges....
Amúgy írhatnál magadról többet: kor,magasság,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!