Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi tetszik nektek a páva fiúkban?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok de valamiért nem jönnek be az ilyen fiúk csak megcsalnak otthagynak összetörnek... Sok páva meg ecsethajú fiú próbálkozik nálam de hiába mert úgyis tudom mi lesz a vége... Nektek mi tetszik bennük most komolyan?2016. dec. 24. 08:38
11/12 anonim válasza:
A pava egy eleg ertekes madar.
12/12 anonim válasza:
Én is lány vagyok és én sem értem azokat kiknek a páwák jönnek be. Pont a napokban a barátnőm mondta hogy ott egy helyes fiú én errre csak annyit mondtam hogy az lehet hogy helyes de a hivatalos megnevezése páva és megismondtam neki hogy ne menjen oda hozzá meg ne szeressen belé mert tuti hogy hazudik és csak ki fog használni. Így is lett. Persze vannak kivételek amik tőlem messze vannak. Mert mindig ilyen pávák találnak meg. Viszont vannak tényleg helyes fiúk és nem pávák valahogy az nekem jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!