Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rossz ízlésűek a mai tinilányok?
Figyelt kérdés
Nemrég visszautasítottam egy srácot mert nagyon lekezelő volt és elhitte magáról hogy ő a nagy valaki, pedig külsőre semmi extra, belsőről meg ne is beszéljünk az inteligenciája egyenlő a nullával. Mikor ezt megtudták a barátnőim (akik elég népszerűek szépek stb.) kiakadtak teljesen hogy mi nem tetszik nekem egy ilyen tökéletes fiúban. Vannak még rajtam kívül olyan lányok akiknek nem az számít hogy nagy szája és kigyúrt karja legyen egy fiúnak, hanem intelligens legyen?2016. dec. 21. 18:55
11/11 anonim válasza:
Nem csoda, hogy 19 éves koromig nem volt barátnőm..mert mindig inkább az értelmesebb irányt képviseltem. Később vagánynak számítottam az egyetemi évek alatt, de sosem voltam ez a cicanadrágos baseball sapkás kis b. típus, amiért odavagytok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!