Tinilányok! Valakit bilincseltek már meg (rendőrök)? Milyen érzés volt?
Arra lennék kíváncsi, bilincseltek-e már meg titeket rendőrök. Írjátok le az érzéseiteket ezzel kapcsolatban. Ha bilincseltek már meg, légy szíves írjátok le hogyan történt (előre/hátra bilincseltek...)! Ha nem, akkor hogyan fogadnátok mindezt? Kort is írjatok.
Köszi
Nyilván eléggé szar érzés lehet, de kérlek.
Ha BDSM-re izgulsz akkor ne ide gyere.
igen :) a rendőrségi nyílt napon.
először kicsit féltem, mert úgy rácsapta a kezünkre és azt mondták előttem, hogy fáj,de kiakartam próbálni :DD
mikor rámtették nem is fájt mondjuk megkarcolta a kezemet
az is érdekes volt mikor a barátnőmmel összebilincseltek és nem tudtuk leszedni a rendőr meg hülyeségből el akart menni, de ez is persze a nyílt napon volt :)) mi meg orditoztunk, hogy szedjenek szét minket :))
rendőrkocsiba is ültem rendőr mellett sőt a fegyvereiket is ideadták :D tök jó volt! :DD
jaa és miközben ott voltunk egy pasit le is csuktak valamiért, de őt már igazából, úgy hozták a rendőrautóba :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!