Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hülye?
A barátnőmre folyamatosan nyomul az egyik osztálytársam. Állandóan hozzáér, perverz utalásokat tesz, egész suliban egymással beszélnek. Közös hobbijuk van, sok mindenben megegyeznek a barátnőmmel.
Sokat féltékenykedem. Mindenkinek feltűnt, hogy nyomul a srác, még a tanár is mondta neki, hogy álljon már le. Az osztálytársaknak is egyértelmű, hogy próbálkozik. Ennek ellenére a párom azt mondja, hogy nem nyomul a gyerek, csak barátkozik. :'D
Kezdek kiakadni, hónapok óta csak védi, hogy ő ugyan nem rossz, sőt aranyos.
Most is mondom neki, hogy mi van, ennyire vak? Ha a pszichológia tanár olyat mondd, hogy sok ilyet látott már, és ez nem baráti légkör, akkor mégis miért nem hisz nekem a párom? Ráadásul megsértődött.
Kiégek ezen az ökörségen már... Vélemény?

Változtattam már eleget. A következő az lesz, hogy már gyertyát tartok nekik...? :D
Eléggé fáj a dolog, mert én tényleg mindennél jobban szeretem. Ráadásul a kapcsolatunk elején ő küzdött értem, szóval nem is értem...
Azt mondja mindenkinél jobban szeret, de ezek alapján nem tudom... Ez nekem megalázó.

Ráadásul olyat is csinált már, hogy elhívta velünk valahová, mikor tudja hogy utálom.
Ilyenkor arra hivatkozott, hogy "csak azért kérdeztem meg, mert úgy sem jön el". Ez azért már tényleg sok. Köszi a válaszokat.

Barátnőddel? A kis optimista! :D
[További magyarázatot aligha igényel.]
24F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!