Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én vagyok a hülye?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

A barátnőmre folyamatosan nyomul az egyik osztálytársam. Állandóan hozzáér, perverz utalásokat tesz, egész suliban egymással beszélnek. Közös hobbijuk van, sok mindenben megegyeznek a barátnőmmel.

Sokat féltékenykedem. Mindenkinek feltűnt, hogy nyomul a srác, még a tanár is mondta neki, hogy álljon már le. Az osztálytársaknak is egyértelmű, hogy próbálkozik. Ennek ellenére a párom azt mondja, hogy nem nyomul a gyerek, csak barátkozik. :'D

Kezdek kiakadni, hónapok óta csak védi, hogy ő ugyan nem rossz, sőt aranyos.

Most is mondom neki, hogy mi van, ennyire vak? Ha a pszichológia tanár olyat mondd, hogy sok ilyet látott már, és ez nem baráti légkör, akkor mégis miért nem hisz nekem a párom? Ráadásul megsértődött.

Kiégek ezen az ökörségen már... Vélemény?

2016. dec. 20. 21:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha erről van szó, mindig én vagyok a hülye, és felháborodik a témán. Tudja jól, hogy zavar. Ennek ellenére volt olyan, hogy 2 órát ott irkált vele FB-N mellettem, hangosan vihorászva az ágyban, mikor már aludni akartam.
2016. dec. 20. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Változtass vagy fogadd el, nincs jogod beleszólni az életébe, jelenleg csak egy senki vagy, attól mert jártok. Ha ennyire zavar mondd meg, hogy változtasson vagy ágyő, itt kár sírni.
2016. dec. 20. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Változtattam már eleget. A következő az lesz, hogy már gyertyát tartok nekik...? :D

Eléggé fáj a dolog, mert én tényleg mindennél jobban szeretem. Ráadásul a kapcsolatunk elején ő küzdött értem, szóval nem is értem...

Azt mondja mindenkinél jobban szeret, de ezek alapján nem tudom... Ez nekem megalázó.

2016. dec. 20. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha még ilyenen még a nőm sértődözne már repülne.
2016. dec. 20. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
De akkor miért nem mondod meg neki, hogy változtatás vagy ágyő? Nem kerülgetni kell a forró kásást. A mai világban le is út fel is út van, pont mint ahogy a 2-es mondanivalójában is. Ne hagyd hogy h*lyét csináljon belőled.
2016. dec. 20. 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Állítsd választás elé. Vagy befejezi ezt azzal a sráccal és minden rendben lesz köztetek, vagy pedig mehet a sráchoz és "barátkozzanak". Hiába szereted, amit csinál az már sok. Te nem vagy egy játékszer, légy férfi és állj ki magadért.
2016. dec. 20. 21:37
 7/11 A kérdező kommentje:

Ráadásul olyat is csinált már, hogy elhívta velünk valahová, mikor tudja hogy utálom.

Ilyenkor arra hivatkozott, hogy "csak azért kérdeztem meg, mert úgy sem jön el". Ez azért már tényleg sok. Köszi a válaszokat.

2016. dec. 20. 21:40
 8/11 October15 ***** válasza:
0%

Barátnőddel? A kis optimista! :D

[További magyarázatot aligha igényel.]

24F

2016. dec. 20. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem csak féltékennyé akar tenni :) Sok embernek ez a "koppja". Ne vedd fel amíg nem történik semmi komoly,de ha igen akkor már igenis mond meg neki ,hogy válasszon.
2016. dec. 20. 21:43
 10/11 October15 ***** válasza:
0%
Azután válasszon, hogy történt valami "komoly"?:D Ooookay.. :D Végül is a medvét és megkérheted, hogy csak a májad egye meg...
2016. dec. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!