Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen témát hozzak fel ami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen témát hozzak fel ami neki is tetszhet?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal tegnap kezdtem el beszélgetni facen,ismerem személyesen is viszont még sosem beszélgettünk.Ez volt az első facen.Kérdeztem a hobbiját,zenéket miket hallgat stb,vissza is kérdezte.De ezek 2 perces témák... :/

Olyan téma kéne amin lent lehet ragadni,próbáltam a filmet ,de nem nagyon sikerült,ötlet?

2016. dec. 20. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
valami, ami mindkettőtöket érdekel
2016. dec. 20. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezz tole olyanokat, hogy:

Ha választanod kéne hogy süket vagy vak legyél melyiket választanád?

Mivel akarsz foglalkozni? (ha felnott leszel)

Mi a szenvedélyed?

Melyik volt a legfurcsább élményed gyerekkorodban?

Mi volt a legmeghatározóbb élményed gyerekkorodban?

Hol ér véget a konfordzónád és milyen nagy?

Melyik az a hely ahová mindíg szívesen térsz vissza?

Szoktál é énekelni zuhanyozás közben?

Ha bemutatkoznál valakinek és öt tulajdonságodat kéne elmondhatod melyik lenne az az öt?

de én egyszeruen csak megírnám neki hogy szeretnék beszélgetni meg ismerkedni csak semmi jó téma nem jut az eszembe.

2017. jan. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!