Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régen (jó pár évig együtt jártam táncolni) akkor semmilyen vonzalmat nem éreztem, de most tetszik. Egy suliba járunk és annak ellenére hogy egy csomó ideig együtt táncoltunk alig ismerjük egymást. Milyen szöveggel szólitsam meg, vagy milyen módon?2016. dec. 19. 17:18
1/2 A kérdező kommentje:
Szerintem én is tetszek neki de ebben nem vagyok biztos.
2016. dec. 19. 17:20
2/2 anonim válasza:
Mosolyogj rá, köszönj neki, esetleg ha látod egyedül vagy közös ismerősökkel akkor menj oda és beszélgess el velük. Ha elég bátor vagy akkor mondd el, hogy milyen jók voltak a próbák és hiányolod a társaságát, ezért meghívnád egyet kávézni, beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!