Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel ebben a tanévben minden nap lesz egy közös tanórám. Ő nagyon tetszik nekem, látásból már régebb óta ismerjük egymást. Mindketten 17 évesek vagyunk.
Mégis hogy közeledjek hozzá?
(Normális válaszokat, légyszíves!)
2016. szept. 3. 19:12
1/3 anonim válasza:
Ülj mellé, ha vannak páros feladatok esetleg kérd meg hogy legyetek együtt, esetleg a jól bevállt"nem értem a tananyagot segítesz?" ebből leszokott jönni neki az is hogy bejösz neki
2/3 anonim válasza:
Bocsi elirtam a végét * az is hogy bejön neked
3/3 Andicika válasza:
Szerintem ötletes az előző válasza . Próbálj meg humoros lenni,hátha azzal felkelted a figyelmét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!