Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen ember erre még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ember erre még nem gondolt?

Figyelt kérdés

Mindenki itt pampog, hogy a külső számít nagyon sokat (ez leginkább srácoknak), de szerintem nem így van! Egy átlagos külsővel simán megkaphatsz bármilyen nőt, ha elég megnyerő a személyiséged, csak ügye aki sajnáltatja magát meg szenved a külseje miatt, annak hogy lenne már megyerő személyisége?

Szóval aki így sajnáltatja magát, az nem gondolt még esetleg arra, hogy csak szimplán dög unalmas alak és senki nem akar veled együtt lenne, mert unná vagy a nyafogást kellene hallgatnia meg ilyenek..

2016. dec. 16. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a helyesírási hibákat keresem és tényleg őszintén sajnálom hogy most nincs jobb ötletem hogy mit tegyek így csak azt tudom hogy válaszolok a válaszaidra és kérdésedre (aminek semmi értelme hiszen egyértelmű hogy nem az a legelső dolog hogy az utcán meglátsz egy lányt/fiút nem azt nézed hogy milyen érdekes mert az nem fog kiderülni. És ha ő köszön rád hogy szia/hello/mizu/üdv/szia cica van gazdád/stb. ha nem tetszik a srác/csaj akkor rémisztőnek hat míg ha egy helyes/szép a pasi/lány akkor az meg a világ legkedvesebb/viccesebb/aranyosabb dolgának fog tűnni). És honnan veszed hogy nincsenek haverjaim? Ebből látszik hogy előítéletes vagy és azt gondolod hogy mert neked nincs egy haverod/barátod stb. és neked sincs jobb dolgod hiszen válaszolsz ezért másnak sincs ha válaszol.
2016. dec. 16. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdező ezzel csak annyit érsz el hogy leoltanak téged :P
2016. dec. 16. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok (előtte 3-mas de az 1-es törölte az utolsó hozzászólását :P) ugye nem nekem szántad? Én nem panaszkodom :D
2016. dec. 16. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
#4 én nem töröltettem semmit. És látszik hogy kérdező egy kicsit van vele valami.
2016. dec. 16. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:

nem szoktam magam itt sajnáltatni, de nagyon sok lánnyal beszéltem már, több mint a felével még közös téma is volt, volt olyan is aki unalmasnak tartott, de "érdekes módon" amikor kért képet és én küldtem, akkor utána vagy nem reagált, vagy "dolga akadt", vagy egyéb más, szóval igen, elég sok múlik a külsőn...

persze kivételek vannak, van akivel mai napig beszélek, de a többség akkor is leráz, még az is aki amúgy nem tart unalmasnak

2016. dec. 16. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!