Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez jelent valamit,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez jelent valamit, vagy csak cukik akartok lenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel mostanában szoktam beszélni, ha elköszönök, mindig egy puszis smiley-al teszem, és ő ugyanúgy visszareagál.

2016. dec. 15. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
ht ha egyszer te kezded így az elköszönést, akkor miért a csaj akar cuki lenni?
2016. dec. 15. 19:36
 2/4 anonim válasza:
100%
Hát ha már te küldessz, nyilván nem akarunk bunkók lenni és küldünk mi is.
2016. dec. 15. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Egy normális (kiemelném hogy normális) lány nem eteti a fiúkat. Hidd el többet ér ha normálisan randira hívod, ez a facebookos kiderítem tetszek-e neki nagyon 14 éveseknek való szint. Én mindig jobban értékeltem ha valaki kerek perec megmondja hogy szeretne randizni velem, ha én nem úgy gondoltam akkor kedvesen elutasítottam. Nem kell ez a játszma, fölösleges.
2016. dec. 15. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A puszis smiley nem jelent semmit. Én is szoktam így elköszönni fiuktól h ezt teszem a végére, de nem gondolok semmi többet róluk mint amik.Úgyh lehet h trtszel a csajnak, de jobb ha nem gondolsz többet a dologba mint ami.
2016. dec. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!