Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Tényleg igaz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tényleg igaz amit mondanak?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött hogy az összes barátomnak lett valakije...

Innentől kezdve jöttek számomra a gondok..

Van egy fiu aki nagyon tetszik,csak nem ír vissza :(

Szval a lényeg hogy mindenki (a barátaim)

azt mondja hogy így egyedül leszek,egyedül fogok meghalni,nem lesz esküvőm se semmi.

Az elején még vuccnek vettem de rájöttem hogy nem annak szánták.

Egyszerűen rám erőszakolnak minden fiút,és én nem győzöm elutasítani őket...

fêlreértés ne essék én nem vagyok nagyon válogatós..csak van egy akit szeretek,a többi már nem lényeg...

Plusz a táv.kapcsban nem hiszek,ezért jobban szeretem személyesen beszélni meg összejönni,megismerkedni stb..

Amugy még nem volt senkim sem...:D

És már r@$adtul elegem van abból hogy nem tudják felfogni hogy aki nekem nem szimpi azzzak nem fogok megismerkedni,mert nem csinálok hülyét senkiből!

És a barátnőm hoz nekem ilyen b$zi pávákat aki a sz@rnak sem kell...főlleg nekem nem...(bocsi a csúnya beszédért)

És fhuu...elég lehetne már abból hogy milyen béna vagyok hogy még egy fiút sem tudok összeszedni,és hogy macskás nő leszek és hiába mondom hogy én nem az vagyok aki összejön mindenkivel aki szembejön vele...

És nem mondanám hogy csúnya vagyok vagy ikyenek :D (nem vagyok egoista :D)

Most mit kezdjek ezzel?:/

Velem van a hiba?

13)L :(

2016. dec. 15. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:

13 évesen egyáltalán nem kéne ekkora katasztrófának felfogni azt, hogy még nem volt senkid. Az meg tök jó dolog, hogy nem jössz össze csak úgy akárkivel, hiába próbálkoznak a barátnőid! Ne hagyd magad! És ne hagyd, hogy olyan hülyeségekkel viccelődjenek, hogy nem lesz soha senkid. Basszus, nagyon fiatal vagy még, az eddigi életednek többszöröse van előtted, amibe rengeteg párkapcsolat és szerelem belefér. Van egy barátnőm, először 20 évesen lett barátja, ma már házas... Nem vagy még semmiről lemaradva!

Inkább nézd meg, hogy a barátaid mostani kapcsolatai mennyire lesznek tartósak...

2016. dec. 15. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Amikor 13 évesen az a legnagyobb baj, hogy nincs pasija, mert a "szerelme" nem ír vissza...szánalmas. Már nem azért, de kicsi vagy még ehhez. Hidd el, éretlen vagy.
2016. dec. 15. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Már most vénlány vagy, bakker:D
2016. dec. 15. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Nem 13 évesen dől el hogy cicásnéni leszel e vagy sem!
2016. dec. 15. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez, hogy a barátaidnak már 13 éves korban van barátjuk, csak nekik rossz, és teljesen normális, ha neked nincs! Úgyértem, ezeknek a 80%-ának vége, és akkor csak összetörik a kislány/fiú szíve.Hidd el, ráérsz még a pasizással 3-4 évet :)
2016. dec. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!