Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti örülnétek, ha kapnáto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti örülnétek, ha kapnátok páros cuccokat?

Figyelt kérdés

Elegge hulyen tettem fel a kerdest, tudom xD elnezest. Szoval az lenne a kerdesem, hogy orulnetek annak ha a baratnotok(vagy ha lenne baratnotok) egy paros polot/kulcstartot/tokot?

Szeretnem meglepni valamivel, es gondoltam veszek neki paros polot amire az van rairva h mr.valami es ms.valami (a valami helyere meg gondolkozok. Lehet az lesz h köcsög xD mivel mindig igy hivjuk egymast xD) vagy poenbol ezt: the biggest köcsög in the world.

Persze nem azert csinalom h hordja, hanem csak ugy poenbol xD esetleg ugyan ezt kulcstartoba

2016. dec. 13. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az ajándék csak akkor jó, ha valami kreatív szöveget találsz ki rá.

Az ilyen "queen" meg "king", "mr" meg "ms" feliratú pólók elég tömeg dolgok..de te tudod.

Köcsög feliratú pólót meg nem adnék olyan embernek ajándékba, akit szeretek..habár lehet, hogy ő poénra venné, te ismered, nem tudom.

2016. dec. 13. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Jaj lemaradt a leirasbol a vege xD *,,....polo/kulcstartot/tokot adna?"

Pont ezert lenne masabb amit fent leirtam. Mert en is unom ezt a "queen" "king" stb feliratu polokat :/

Azert kocsog mert mi sose voltunk/leszunk az a tipikus "ugy szeretlek igy szeretlek, jaj de naon naon szejetjek (pfuj, leirni is borzalom xD ), orokke babam stb stb" par. Minden alkalmat megragadunk hogy egymast szivasssuk, beoltjuk. Persze vannak "szerelmes" pillanataink, de inkabb olyanok vagyunk mint ket ovodas xD plusz O poenbol egy villamyegot adott nekem szulinapomra raadasul hercegnos csomagolasban, mivel nagyon sokszor eltevedek (borzalmas a tajekozodasom) ezert gondolta miert is ne? Hisz "bevilagitja" nekem az utat es a helyes iranyba "terel" es jo otleteket "ad" nekem. Ja es egy halom tetelt is mellekelt melle, mivel most erettsegizek xD persze nem ez volt a valodi szulinapi ajandek, de azert lefordultam a szekrol rendesen mikor meglattam xD

2016. dec. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!