Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ráírni egy srácra aki bejön nekem de ő ezt nem tudja? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy gáz lenne-e, vagy rá kéne írnom a srácra aki bejön nekem, hogy hétvégen ott lesz-e azon a helyen ahova most én megyek. Tudom hogy gyakran szokott oda járni és ott beszélgettünk először még 1,5 hónapja, azóta rámírt de nincs semmi különös, jóban vagyunk de nem egy suliba járunk és találkozni sem tudtunk azóta, de amikor beszélgettünk egész este együtt voltunk és szerintem jól el voltunk. Szóval gáz lenne ráírni ennyi idő után hogy ott lesz-e? Leesne neki hogy bejön nekem? Előre is köszi! :) 16/L2016. dec. 13. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!