Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan menjek oda egy sráchoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjek oda egy sráchoz beszélgetni?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki egy boltban dolgozik és tetszik nekem, amikor megyek a boltba ő éppen mindig ott van, de nem tudom hogy mehetnék oda hozzá beszélgetni hogyan szólíthatnám meg!!

Tudtok nekem segíteni létszi! 

2016. dec. 12. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Létszi? 😂😂😂 Tanulj meg irni, aztán majd a beszelgetes is menni fog 😂😂
2016. dec. 12. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Magabiztosan, szexin
2016. dec. 12. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Így:

10 deka felvágottat szeretnék

2016. dec. 12. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló a helyzet, csak én vagyok a srác, és a csaj a karácsonyi vásárban dolgozik egy standnál. :D Már kétszer vettem tőlük forró csokit, most majd egyik nap megpróbálom elhívni. Kissé zavaró, hogy a barátnőjével van. :D Az a lényeg, hogy néha menj be hozzá venni valamit, hogy látásra ismerjen. Aztán egyszer megkérdezel tőle valamit és elindítod az ismerkedést. :D Írj privátban, és mesélek. :D

16/f

2016. dec. 12. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!