Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (sry kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
Van egy barátom. Elég régóta járunk de egyszer még tavasszal szakítottunk vagyis ő. Eléggé kiborultam. Aztán nyáron újra összejöttünk, én megbocsájtottam neki mert szeretem. Nagyon jól ment minden nagyon cuki volt velem őrülten nagy volt a szerelem :-P . De mostanában nagyon furcsa.A legjobb barátnőmmel egy különórára járnak és általán rólam beszélgetnek. Eléggé jóba lettek.... Mostanában a barátom nem ír meg ilyenek. Régebben naponta két naponta beszéltünk de most kb egy heten jó ha egyszer. Ha én ráírok hideg, bunkó velem. Amikor talizunk akkor is de vmikor meg pont hogy nem az és nagyon cuki figyelmes és kedves ölelgetős ilyenek. Segítsetek szerintetek mi van most?

2016. dec. 11. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

TÖltött káposzta most jól esne, de akkor siess, ha nagyon szépen megkérhetlek.

17f

2016. dec. 11. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Te vagy a barátnője, te ismered! Mi mégis honnan tudjuk, hogy mi lehet a baja? A legtöbb párkapcsolatban a kommunikáció hiánya a probléma, úgyhogy ülj le és beszélj vele, ezt másképp nem lehet megoldani.
2016. dec. 11. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem valami baja van veled , csak nem mondja el
2016. dec. 12. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!