Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelnek a lányok?
Mielőtt félreértetek, tisztázzuk : a fiúk még annyira se! :D
Nem tetszik egy lány sem, nincs kedvem találkozni egyikkel se, testileg vonzanak, de igazából attól is tartok valamennyire.
Pedig az emberek szerint elég jól nézek ki, és jól megértetem magam mindenkivel, de mégis...
Vannak olyan lányok, akiknek bejövök, és tudom róluk, hogy nagyon jó csajok, de mégsem érdekelnek.
Egyre inkább csendesebb és nyugodtabb vagyok, és szeretek egyedül lenni. Sok mindennel el tudom magamat foglalni.
Fog ez változni?
Hogyan rakj ki gykra egy kerdest, hogy kapj privátokat lvl 100.
En is jol nezek ki es engem se erdekelnek képzeld el, elem az eletem tanulok, edzek van hogy 1-1 lanyt egyszer egy honapban szepnek titulalok es ennyi.
Azt nem tudpm, hogy fog-e mert nem látok a jövőbe de nyilván rajtad us múlik.
Lehet valami pszichés eredetű dolog, én pld anya nelkul nottem fel, az lenne a normalis ha minden aron vagynek nokre, de nem eppenhogy a masik lett, eddig is jol megvoltam nélkülük :D
17f
Szerintem egyszerüen nem találkoztál még olyan lánnyal aki megfogott, felkeltette az érdeklődésedet valami miatt:) nem kell ebbe sokmindent bele gondolni, meg még rá is érsz majd fog szerintem ez változni:) ilyen idősen az én bátyám is nagyjából ilyen volt
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!