Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Titeket zavarnak a pattanások?
Én ezt úgy fogtam fel,hogy mindenkinek van,szóval nem gondolnám ezt különösebb nagy problémának,pár év,és úgyis elmúlik. Lány vagyok,és igazából a srácokon sem érdekel.
Mások viszont annyira érzékenyek erre a témára,hogy elgondolkodtam,csak én veszem ezt ilyen könnyedén?
(Természetesen most nem arról az esetről beszélek,amikor gyógyszert is kell szednie az illetőnek,mert azt megértem,hogy feszélyez valakit,hanem arról amikor van pár darab pötty az arcodon.)
Ez a mindenkin van erős kifejezés, mert rajtam nincs és nem is volt eddig :D de amúgy nem zavar, ha normálisan kezeli és nem hanyagolja el.
17f
Rajtam is szokott lenni 2-3 is, én rettentően utálom magamon, de érdekes, máson nem zavar. Kivéve, ahogy azt az előző írta, ha nem kezeli rendesen, gennyező, nagy, piros... Blah.
15/L
Soha nem zavart ha csak nem kezdett már üszkösödni mert teljesen elhanyagolta az illető. Emiatt soha sem találtam csúnyának egy lányt, idővel úgyis elmúlik. Sok esetben nagyon pattanásos, rossz önbecsülésű lányokból nagyon szép nők lettek.
Az én korosztályomra már egyre kevésbé jellemző ez.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!