Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket mennyire zavarnak a pattanások?
Ugye, természetes, mindenki egyéniség, nem vagyunk egyformák. Valakinek zsirosabb a bőre, ezáltal pattisabb is, valakinek meg babaarca van.
Engem, pl. mégis zavarnak a pattanások az arcomon, és a kenceficéktől nem múlnak el, a kozmetikus után meg csak hetekig vörös lesz a pofám.
De, az arcra ugye ha alapozót, korrektort teszünk, akkor azok elfedik.
De, mi van, ha egy lánynak a háta, vagy a válla pattanásos..? Persze, jöhetnek a kommentek, hogy ha szeretem a lányt, nem érdekel, de úgy őszintén... Azért jobban néz ki egy sima vállú/hátú lány baba bőrrel. A fiúknál elfogadottabb ez az egész dolog, de hallottam már olyat is, hogy azt mondták, a pattanásos hát nem nőies... Hát basszus, azzal már tényleg, igazán nem lehet mit kezdeni...
Mégis, azért érdekelne a véleményetek. Titeket mennyire zavarna? Ez egy nagyon rossz pont...?
Attól függ hogy mennyire pattanásos.
Patikában kérd az Aknesolt vagy ha gyulladt pattanások akkor Aknemycint is. Sokat segít hidd el!
Én fiú vagyok, és hasonlóan hozzád, nagyon pattanásos, heges (volt) mind a két vállam, és az arcom. Egész nyáron nem mertem emiatt strandra menni, meg öltözőkben levenni a pólómat.. 1 év szenvedés után rávettem magam hogy elmenjek bőrgyógyászhoz, aki felírt egy gyógyszert a pattanásokra. Nem olcsó, de ezen kívül semmilyen más kenőcs nem segít, pedig sokat próbáltam. Már 2 hónapja szedem, és látványosan javult az állapot. (Ha érdekel bővebben, írj privátban).
Szóval, én tudom hogy milyen sok szenvedéssel jár ez a pattanásosság, főleg amikor 1-2 begyullad.. Úgyhogy azt tanácsolom, hogy menj el bőrgyógyászhoz és felírja a megfelelő gyógyszert. Néhány hónap alatt úgy helyre jön a bőröd, hogy a pattanásoknak nem is lesz nyoma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!