Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez előny?
Figyelt kérdés
megnéztem rengeteg zombis filmet és sorozatot, így mindent tudok róluk, szóval ha eljő az zombi apokalipszis, akkor nagyon hasznos leszek az emberiség számára, de eme tudás előnyt jelent lányok terén is?? Pld tudom, hogy a zombik, amennyiben a TWD álláspontját követjük szinte veszélytelen és csak retardáltak tudnak meghalni 1 zombitól, ugye a gondot sose 1 zombi jelenti, hanem sok-sok 1 zombi, egyszóval neked is ozgásba kell lenned akár a zombiknak.
Viszont, ha T vírus féleség szabadulna el, akkor meg menekülnék, mert még 1 zombóka is halálos lehet + az ákkatokra is hat és nem hét :D
17F
2016. dec. 2. 21:14
11/14 anonim 

válasza:

Végre egy rokon lélek, én is mindig ezeket mondogatom az ismerősöknek, de csak röhögnek, majd ha jönnek a zombik, akkor én fogok röhögni rajtuk. 17F Már kérdeztem csajt ilyenről ,de csak elmosolyodnak, aztán lehülyéznek és lelépnek.
12/14 anonim 

válasza:

Nem szeretem a zombis filmeket, sorozatokat, videojátékokat, akármi ami zombis az már nem szimpi, persze ettől még megváltozhat a véleményem ha megismerem az adott dolgot, de alapjáraton nem kedvelem. Azt végképp hülyeségnek tartom ha valaki komolyan veszi őket és a zombi apokalipszisre készül. Amúgy is ha valami katasztrófa lenne akkor én még az elején szeretnék meghalni, szóval nem előny:D 19/L
13/14 anonim 

válasza:

Nem, sőt kifejezetten idegesítene, ha egy srác ilyen ötletekkel állna elő. Plusz a kommentjeid alapján a humorod sem áll közel hozzám, bocsi... :/
14/14 anonim 

válasza:

engem nm a zombiltol kell megvedened,hanem anyamtol meg apamtol. az is menne? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!