Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez előny?

Figyelt kérdés

megnéztem rengeteg zombis filmet és sorozatot, így mindent tudok róluk, szóval ha eljő az zombi apokalipszis, akkor nagyon hasznos leszek az emberiség számára, de eme tudás előnyt jelent lányok terén is?? Pld tudom, hogy a zombik, amennyiben a TWD álláspontját követjük szinte veszélytelen és csak retardáltak tudnak meghalni 1 zombitól, ugye a gondot sose 1 zombi jelenti, hanem sok-sok 1 zombi, egyszóval neked is ozgásba kell lenned akár a zombiknak.

Viszont, ha T vírus féleség szabadulna el, akkor meg menekülnék, mert még 1 zombóka is halálos lehet + az ákkatokra is hat és nem hét :D

17F

2016. dec. 2. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlenül ettől dőlnék a karjaidba, de beszédtémának tökéletes :D főleg ha a lány is érdeklődik, és kérdezget hogy mi hogy van meg ilyenek...

16/L

2016. dec. 2. 21:18
 2/14 piriiiii ***** válasza:
100%
Nálam nem. :(
2016. dec. 2. 21:21
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es és ha azt mondom, hogy a vámpírokkal is könnyedén felveszem a harcot?? :D
2016. dec. 2. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Nálam sem.
2016. dec. 2. 21:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Nálam ez nem előny, viszont az igen, hogy ismered az összes zombis filmet meg sorozatot, mert en IMÁDOM őket! 😉
2016. dec. 2. 21:27
 6/14 A kérdező kommentje:
:'( semennyire? majd bánhatjátok ha itt lesz, mert már a nyakunkon van ám a dolog, állítólag az oroszok fogják elterjeszteni a vírust, hogy átvegyék a hatalmat a föld felett, ezt a kormány úgy tudatná az ott lakókkal, hogy valami járvány ami mindenkiből gyilkos kannibált csinál ezért megkell ölni őket és így elfoglalnak mindent az oroszok!! Nem vagyok ŐRÜLT!! ENYÉm az igazság
2016. dec. 2. 21:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
te most ezt az összeesküvés-elméletet tényleg komolyan gondolod vagy csak trollkodsz? xDD
2016. dec. 2. 21:32
 8/14 A kérdező kommentje:
ehh ezek a mellékes kérdések, ez csak a saját egyedi véleményem, amit elkezdek terjeszteni, miközben írtam akkor pattant ki éppen a fejemből. yah tudom, nem vagyok normális.
2016. dec. 2. 21:37
 9/14 anonim ***** válasza:
haver mennyit ittál? xD
2016. dec. 2. 21:47
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es erre 1 jó válasz van azt hiszem, nem eleget :D
2016. dec. 2. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!