Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy lánnyal beszélni?
Mindenkinek más a beszédsítulsa, szókincse, szóval ha tetszik egy lány először hallgassam le, hogy ő hogy beszélj és igazodjak a szintjéhez, felfelé vagy rosszabb esetben lefelé, habár egyiket se szeretném, nem akarok nagyképűnek tűnni, de alantas megfogalmazással sem mennék semmire, most akkor mi van? nem beszéltem még lánnyal, a hello-n kívül, vagy hogy megírtad a házit? - én meg mondom erre: aha
meg ott van a leshetek rólad? erre is : aha
Nemet nem tudok mondani :'( szóval 2 szót tudok, aha meg nem, ezért ha lányok válaszolnak elnézést, hogy ezt a két szót fogom kombinálni és úgy adok majd választ... ilyen kódolt nyelvben.
elég idős vagyok már, 18 leszek. nem vagyok olyan, aki gép előtt ül, meg nem tud semmit se tenni, csak nem beszéltem lányokkal soha.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!