Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell egy lánnyal beszélni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell egy lánnyal beszélni?

Figyelt kérdés

Mindenkinek más a beszédsítulsa, szókincse, szóval ha tetszik egy lány először hallgassam le, hogy ő hogy beszélj és igazodjak a szintjéhez, felfelé vagy rosszabb esetben lefelé, habár egyiket se szeretném, nem akarok nagyképűnek tűnni, de alantas megfogalmazással sem mennék semmire, most akkor mi van? nem beszéltem még lánnyal, a hello-n kívül, vagy hogy megírtad a házit? - én meg mondom erre: aha

meg ott van a leshetek rólad? erre is : aha

Nemet nem tudok mondani :'( szóval 2 szót tudok, aha meg nem, ezért ha lányok válaszolnak elnézést, hogy ezt a két szót fogom kombinálni és úgy adok majd választ... ilyen kódolt nyelvben.

elég idős vagyok már, 18 leszek. nem vagyok olyan, aki gép előtt ül, meg nem tud semmit se tenni, csak nem beszéltem lányokkal soha.

2016. dec. 1. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugy mint egy sraccal😂nem nehez velunk beszelni:)) erdeklodj, hogy mivan vele meg hallgasd meg amit mond(ha baja van vagy ilyesmi) es akkor mar nincs nagy baj:)
2016. dec. 1. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
17/F vagyok. Hát ilyen problémám sose volt szerencsére. Nekem ugyan olyan egoista stílusom marad, nem fogok változni. Igyis sikeres vagyok a csajoknal. Am ha csak beszelni akarsz veluk mi tart vissza? 😅 Ha csunya vagy akkor baratai elott ne beszelj veluk mert lehet gaz neki. Vgy ha szimplan nincs hirneved suliba es neki van.
2016. dec. 1. 22:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyook ronda, csak szociálisan visszamaradaott, rendesen sportolok, osztályban egyik legjobb fizikummal rendelkezem, nincs 1 pattanásom sem, a füleim nem állnak szét, fehérek a fogaim, van hajam, ami barna meg szemem is. csak nem tudok beszélni lányokkal..
2016. dec. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!