Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki ugyanígy érez?
Figyelt kérdés
Volt pár srác aki bejött. De egyikkel se lett semmi(vagy miattam vagy miattuk)
15/L vagyok. Nemtudom m de úgy érzem jó lenne foglalkohatnék végre valakivel, mit egyek? Buliba nem járok suliban meg nem ismerkedem.
2016. dec. 1. 17:04
1/5 anonim válasza:
Habár fiú vagyok, én is így vagyok ezzel.
Igaz én néha szoktam bulizni, de ott komoly kapcsolatot úgysem lehet kialakítani.
15F
2/5 anonim válasza:
Felejtsd el a buliknak azon részét amelyik ilyen discos azok nem feltétlenül alkalmasak rendes kapcsolat kialakítására. Viszont egy egy kisebb buli haverokkal az igen is nagyon jó felület lehet ismerkedésre. Lógj sokat csaj barátnőkkel nekik is van biztos ismerős fiú barátjuk szervezzetek ilyen nagyobb összejöveteleket, ahol találkozik a két társaság és ha sokakat ismersz biztos lesz olyan aki majd bejön neked. 16F
3/5 anonim válasza:
Menny el az öregek otthonába önkéntesnek,de ha szerencséd van még pénzt is kapsz.Ott lesz kikkel foglalkozni ne aggódj
4/5 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet csak annyi különbséggel hogy fiú vagyok
5/5 anonim válasza:
És itt ismerkednél?
Ha igen akkor dobhatnál egy üzit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!