Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok tanulni. Ez így van nálatok is?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 10es vagyok és hát egy hónapja van barátnőm. Azóta nem tudok gondolkodni,tanulni mindig csak rá gondolok. Ez tudom hogy nem normális de mégis... ez normális?
Köszönöm
16/F
2016. nov. 27. 18:53
1/6 anonim 

válasza:

Ezt tudom hogy nem normális de mégis ez...normális? Gyakorikerdes 2016
2/6 anonim 

válasza:

Amit #1 kiemelt azzal válaszoltad meg a saját kérdésed...
:'D
3/6 A kérdező kommentje:
Neeem nem csak hogy ez nálatok is így van?
2016. nov. 27. 20:24
4/6 anonim 

válasza:

Igen, ezért is volt az, hogy 9.-et csak azért éltem túl, mert ugyan az kellett oda mint általánosba. :'D
Aztán 10.-et tényleg nagyon nehezen úsztam meg.
5/6 anonim 

válasza:

Teljesen normális, nyugi. Az első kb öt hónapban mindig ez van, aztán ha úgymond "szintet léptek" a barátnőddel és elmúlik a lila köd, akkor majd fogsz tudni koncentrálni. Persze lehet, hogy hamarabb, lehet hogy kicsit később, ez emberfüggő. Nekem legalábbis ennyi kellett, hogy újra tudjak tanulni.
6/6 anonim válasza:
Hát testvérem ez egy Globális probléma. Nincs ellenszer, sajnálom.De én támogatom az orvosi halálba segítést ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!