Végzősök, ti hova mentek tovább tanulni? Milyen szakok jönnek szóba nálatok? Akik már döntöttek, hogy választottátok ki a számotokra megfelelőt?
Eléggé el vagyok veszve, nem tudom hova menjek továbbtanulni. Jegyeimmel nincsenek gondok, egyedül a matekot és a fizikát nem igazán szeretem.
Tapasztalatok, élmények, tanácsok, bármi segítség lenne :)
Én egészségügyet tanulok a középiskolában és így jött az az elhatározás, hogy ott biztos nem maradok.
Nagyon szeretem a gyerekeket, így óvónő szeretnék lenni, de pszichológus sokkal szívesebben lennék (volt pszichológiánk 11.-ben és imádtam), de mire rájöttem, szeptember volt, megkértem a magyar tanáromat, hogy hadd emeltezzek, de azt mondta, hogy nem, mert erre legalább 9.-től kellett volna készülni...1 hónapja meg elküldte a szóbeli emelt tételeket...de 4 hónappal az érettségi előtt már hülye lennék belevágni, szóval marad az óvodapedagógia, és ha később is érdekel a pszichológia, majd munka mellett megcsinálom levelezőn.
De az újságírás, a lakberendezés vagy a régészet, vagy valami ami a biológiával foglalkozik, vagy patológus..nagyon nagyon szívesen lennék..de az első 2-nek itthon nincs túl jó jövője, az újságírás még talán, de a lakberendező.. A régészet októberben jutott az eszembe, de látva, hogy emelt töri..na inkább elvetettem... a patológiához meg emelt biosz és emelt kémia/fizika kell..a bioszt még meg tudnám csinálni, de mivel a másik kettőt csak 9-10.-ben tanultam így azokat nem..
Ez nem tudom mennyire segít..talán sehogy..de leírtam, hogy lásd, mennyi mindent csinálnék szívesen...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!