Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középiskola kerestetik Budapes...

Középiskola kerestetik Budapesten és környékén, tudnátok az alábbi elvárásoknak megfelelőt ajánlani?

Figyelt kérdés

Ugyan még csak hetedikes vagyok, de már vacillálok több iskola között is, bár őszintén szólva még semelyik sem fogott meg igazán. Olyan iskolát keresek ahol központba helyezik a sportot és a mozgást, de mégsem sportiskola. Imádok mozogni, hegyet/falat mászni, korcsolyázni, jógázni, és szívesen járnék sportiskolába, de nem vagyok leigazolt sportoló, és tudtommal oda kell valami igazolás. Néztem katonaiskolákat is, de még gondolkozok rajtuk.

Aztán szeretném, ha lenne valami külön foglalkozás vagy óra, amin a csillagászattal foglalkozunk, távol a földrajz anyagtól. Ha esetleg az órarendbe belecsempésznének pár felvehető kurzost annak még inkább örülnék. Természetesen a közösség is fontos, nem feltétlenül kell az iskolának nagyon erősnek lennie. Mellesleg év végére a cél a kitűnő, jelenleg viszont két tantárgyból is négyötödre állok. Jó tanuló vagyok, viszont nem feltétlenül csinálok többet annál, ami az elvárás.

Tudom, valószínűleg nem fogok olyan iskolát találni ami minden kívánságomnak eleget tesz, az is elég ha csak egy jó középiskolát linkeltek, ami nektek szimpatikus.

Előre is köszönöm! 12, lány.

2014. nov. 23. 19:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Az I. ker. Petőfiben sok délutáni sport és verseny van, bár nem az általad említettek, és működik csillagászszakkör. "Felvehető kurzus?" Azt szakkörnek hívják. Kurzus majd az egyetemen lesz.
2014. nov. 23. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!