Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Oszinteseggel megnyerhetem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oszinteseggel megnyerhetem a lany szivet?

Figyelt kérdés
Hogy ha nen titkolom mit erzek iranta. Szerintem o is vonzodik hozzam valamilyen szinten.

2016. nov. 27. 11:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
31%
virits neki lóvét azt csá minden nő prosti csak látszódnia kell, hogy tud dolgozni a nunival :)
2016. nov. 27. 11:56
 2/27 anonim ***** válasza:
94%

Az őszinteség sokat számít, de ugyancsak fontos a jó hangulat. Hiába vagy őszinte és naponta többször mondod, hogy mennyire szereted ha ezt nem mutatod ki. Lehet, hogy az elején nem fog teljesen megbízni benned, mert egyes srácok úgy akarnak felszedni csajokat, hogy"Nálad szebb lány nem létezik. Beléd szerettem első látásra" és mindez egy nagy színjáték.

18/L

2016. nov. 27. 12:00
 3/27 anonim ***** válasza:
33%

áldozatot kell hoznod érte, értsd: veszel neki virágot, kikiséred a buszhoz mikor jobb dolgod is van.

ha elégetsz egy köteg pénzt azis működik

2016. nov. 27. 12:02
 4/27 anonim ***** válasza:
0%
hallgass rám és csak virits neki egy tizest a kettes szimplán hülye csak a vagyon meg a pénz érdekli a nőket fizess neki és a tied lesz a csaj :) :) persze egy két menő ruhasem árt hogy lássa van miért dolgozni :)
2016. nov. 27. 12:27
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
azért nem kell égetni a pénz ennyi erővel oda is adhatod neki egy gyors körért :)
2016. nov. 27. 12:35
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
amugy nekem már volt szerel első látásra és nem színjáték volt csak a nők hazudoznak össze vissza jah véletlenül se vegyél el nőt feleségül csak rakd rendbe és dobjad különben jó nagyot fogsz szivni :)
2016. nov. 27. 12:42
 7/27 bit123bit ***** válasza:

#4-es válaszolóhoz szolnék

Az a nő amelyik csak a pénzre hajt az rib**c. Nem tudom mi a bajod a #2-es válaszolóval, mert amúgy teljesen igaza van. Én láttam már több olyan nőt aki pénzes sráccal jött össze, és utána egy flegma, bunkó rib**c lett belőle.

2016. nov. 27. 13:51
 8/27 anonim ***** válasza:

Nézzük indirekt módon.

Úgy esne jól számodra is, ha hazugságok miatt jönnél össze egy lánnyal?

Nekem a lelkiismeretem páros lábbal csúszna be hátulról. :D

2016. nov. 27. 13:58
 9/27 anonim ***** válasza:
a nők alapon ilyenek kis pénz éhesek bárki megteszi nekik csak fizessen :)
2016. nov. 27. 14:57
 10/27 A kérdező kommentje:
Van egy lany aki tetszik de nagyon nehezen adja magat, csendes, kicsit visszahuzodo. Elhivtam mar parszor vhova de sose mond konkret dolgot, h jo az a nap jo lesz, csak annyit h majd meglatjuk vagy azt h nem tudom. En nekem mar nincs otletem h mivel nyerjem meg. De meg akarom szerezni mert borzasztoan tetszik. Talan ha kimutatom az erzeseimet akkor hatha o is megnyilik felem jobban.
2016. nov. 27. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!