Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinteseggel megnyerhetem a lany szivet?
Az őszinteség sokat számít, de ugyancsak fontos a jó hangulat. Hiába vagy őszinte és naponta többször mondod, hogy mennyire szereted ha ezt nem mutatod ki. Lehet, hogy az elején nem fog teljesen megbízni benned, mert egyes srácok úgy akarnak felszedni csajokat, hogy"Nálad szebb lány nem létezik. Beléd szerettem első látásra" és mindez egy nagy színjáték.
18/L
áldozatot kell hoznod érte, értsd: veszel neki virágot, kikiséred a buszhoz mikor jobb dolgod is van.
ha elégetsz egy köteg pénzt azis működik
#4-es válaszolóhoz szolnék
Az a nő amelyik csak a pénzre hajt az rib**c. Nem tudom mi a bajod a #2-es válaszolóval, mert amúgy teljesen igaza van. Én láttam már több olyan nőt aki pénzes sráccal jött össze, és utána egy flegma, bunkó rib**c lett belőle.
Nézzük indirekt módon.
Úgy esne jól számodra is, ha hazugságok miatt jönnél össze egy lánnyal?
Nekem a lelkiismeretem páros lábbal csúszna be hátulról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!