Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az nem túl közvetlen, ha egy lány barátnak felajánljátok, hogy igyon a ti innivalótokból? Szoktatok ilyet csinálni csak barátokkal?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 18:59
1/8 anonim válasza:
Ha előtte iszol, összenyálazod, akkor olyan, mintha megcsókolnád. Igen, túl közvetlen.
2/8 ZZotyaa válasza:
Szerintem pl. 1 buliba teljesen normális, én is szoktam adni ők is szoktak ... máshol nem igazán szoktam ilyet tapasztalni ...
3/8 anonim válasza:
Szoktunk ilyet csinálni osztályban is. szerintem semmi nincs benne ha letörli előtte/utána
4/8 anonim válasza:
Herpesz és egyéb vírusok kiváló terjedési lehetősége.
5/8 anonim válasza:
Van hogy az osztálytársaim is kérnek akik fiúk. És semmi extra.
6/8 anonim válasza:
Nekem tobb fiu baratom is van,siman iszunk egymas utan. Nyilvan,ha valaki beteg,faj a torka,vagy herpeszes,akkor nem,de szerintem sokan isznak a barataikkal egy poharbol. Miert lenne ez tul kozvetlen? Komolyan,nem ertem ezt az allando kombinalast.
7/8 anonim válasza:
Szoktam mások után inni, mások is szoktak utánam, ebben nincs semmilyen romantikus jellegű közeledés, barátoknak is szívesen adok a vízemből, italomból, nyugodtan ihat az üvegemből. Természetesen lényeges, hogy ha a másik valamilyen terjedő betegségtől szenved, akkor illedelmesen elutasítja, de ez már az ő feladata, remélem nem ejt át senki.
8/8 anonim válasza:
Teljesen normális nálunk suliban mindennapi dolog persze ha nem beteg a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!