Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha egy lány zárkózott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány zárkózott az nagyon visszaszító?

Figyelt kérdés
Én nagyon félénk és zárkózott típus vagyok.Idegenekkel nem merek beszélni.Persze sokan mondják hogy szép vagyok meg hogy milyen csinos vagyok és hogy ne féljek annyira. De egyszerűen nem megy.Ha valaki akit nem ismerek hozzám szól,nagyon megijedek. Persze utána lenyugszom és jól eltudok vele beszélgetni de elég nehezen nyílok meg. Ha valakinek van türelme hozzám és látom rajta hogy szeretne a barátom lenni akkor vele szemben már nem vagyok zárkózott.Természetesen a barátaimmal rengeteget beszélek meg hülyülök de azt veszem észre hogy a csendes embereket senki sem szeretni. Kevés barátom van őket nagyon szeretem.Ez tényleg gáz? Mert én úgy veszem észre hogy mindenki a nagyszájú ribizliket szereti.Nagyon rossz dolog ha valaki félénk?
2016. nov. 26. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az ilyen lányok jönnek be:)

Normális embernek nem kellenek a mai ribis lányok..és a ez a megíjedés nagyon aranyos :D 16F

2016. nov. 26. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Szia, nem gáz szerintem, inkább különlegesség. Én is zárkózott vagyok idegenekkel szemben, kimondottan utálom a ribizliket :D

16F

2016. nov. 26. 17:51
 3/12 anonim válasza:
42%
Nem rossz dolog , nincs belölle semmi. 18/F
2016. nov. 26. 17:52
 4/12 anonim válasza:
100%
Nekem nem megy a barátkozás , már évek óta csak egy barátnőre van szükségem semmi másra, előző voltam.
2016. nov. 26. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem taszító, én is csendes vagyok és nem megy könnyen a beszélgetés. Fiú vagyok de barátkozni szivesen barátkoznék veled :)
2016. nov. 26. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

felteszed a kerdesed, mintha te valami kimagaslo nagy erteku csaj lennel, amiert csendes / zarkozott vagy, erre ezzel zarod , hogy " Mert én úgy veszem észre hogy mindenki a nagyszájú ribizliket szereti"...... hogy varod el, hogy teged ne altalanositsanak az emberek a halkszavusagod miatt, amikor te rogton minden nyitotabb lanyt " nagyszaj ribizlinek" titulalsz???

nem visszataszito a zarkozottsag ( bar nem is vonzo kulonosebben), az viszont taszito, hogy tobbnek probalod magad beallitani....

2016. nov. 26. 18:00
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Én is meglepődtem a végén. Úgy érzed, gáz hogy zárkózott vagy, de közben sertegeted azokat, akik más milyenek mint te. Még is mit akarsz akkor?
2016. nov. 26. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Lány vagyok.

De én nem vagyok se zárkózót se a nagyszájú ...

Először is szerintem menj ki az utcára le szólít valaki? Nem!! Akkor nem vagy csúnya!!

Viszont lehet valaki nyilt kinézetű kinézetű és nagyon okos.

Az útólsó kijelentéseddel általánosítottad a lányokat. Azért mert te szerinted a többi lány olyan akkor csak két csoport létezik. A lúzerek és a szerinted lányok. Na akkor szállj le az önsajnálatról és kezd el meg nyílni és barátkozni.

By:Nicole

2016. nov. 26. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos én is ilyen vagyok..16l
2016. nov. 26. 18:40
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem rossz dolog sőt kicsit érdekesebb és jó hogy kell azért küzdeni egy kicsit hogy megismerd engem egyáltalán nem zavar 14/f
2016. nov. 26. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!