Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány zárkózott az nagyon visszaszító?
Nekem az ilyen lányok jönnek be:)
Normális embernek nem kellenek a mai ribis lányok..és a ez a megíjedés nagyon aranyos :D 16F
Szia, nem gáz szerintem, inkább különlegesség. Én is zárkózott vagyok idegenekkel szemben, kimondottan utálom a ribizliket :D
16F
felteszed a kerdesed, mintha te valami kimagaslo nagy erteku csaj lennel, amiert csendes / zarkozott vagy, erre ezzel zarod , hogy " Mert én úgy veszem észre hogy mindenki a nagyszájú ribizliket szereti"...... hogy varod el, hogy teged ne altalanositsanak az emberek a halkszavusagod miatt, amikor te rogton minden nyitotabb lanyt " nagyszaj ribizlinek" titulalsz???
nem visszataszito a zarkozottsag ( bar nem is vonzo kulonosebben), az viszont taszito, hogy tobbnek probalod magad beallitani....
Lány vagyok.
De én nem vagyok se zárkózót se a nagyszájú ...
Először is szerintem menj ki az utcára le szólít valaki? Nem!! Akkor nem vagy csúnya!!
Viszont lehet valaki nyilt kinézetű kinézetű és nagyon okos.
Az útólsó kijelentéseddel általánosítottad a lányokat. Azért mert te szerinted a többi lány olyan akkor csak két csoport létezik. A lúzerek és a szerinted lányok. Na akkor szállj le az önsajnálatról és kezd el meg nyílni és barátkozni.
By:Nicole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!