Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek imponál, ha egy fiú 160 kg-val tud guggolni?
Kölcsey nem beszélt magyarul? Oké...
Dicsőség a nagyapádnak a frontharcért, (ha nem egy szikla mögött kuporodva várta a harc végét) azonban elvetnivaló az, hogy bújtatta az ellenséget.
Megjegyzem egyébként, hogy az én dédapám is harcolt a fronton sorkatonaként. Nem olyan nagy dicsőség mint mondjuk kitörni a budai várból.
"A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.” - Liszt Ferenc
Na, itt lezárom már tényleg. Eléggé nagy OFF ez. A továbbiakat privát üzenetben küld, vagy ne. Értelmes embernek tűnsz, szeretek vitatkozni.
Huhh, az előbb nagyon benéztem...Liszt tényleg nem beszélte a magyart. (Most balf**z voltam, elismerem.)
Kérdező: Az NSDAP nevű pártot 140 + IQ-s emberek irányították. (NS-ek voltak, nem fasiszták...de neked ugyanaz a kettő. Taps.) Nem vagyok fasiszta, nem vagyok digó. Benézted Te is. Megint taps.
Huh, barátom...Nagy értelmiségi lehetsz ha nem tudod mi értelme van a háborúnak. Az egészségügy, mond neked valamit? Ez csak egy kis morzsa a zsemléből, kifliből, kenyérből...Amit szeretsz.
Elmondom neked, hogy én 16 vagyok, de valószínűleg már most jobban tudom azokat a dolgokat amiket te most tanulsz a vicceskedő történelem tanárodtól.
Ne az évszámokat tanuljad, ne a történteket csak a tényeket.
Nem vagyok libsi.Ami azt illeti,köztük szívesen menetelnék :)
Nem vagy libsi, de tudatlan.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!