Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek imponál, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek imponál, ha egy fiú 160 kg-val tud guggolni?

Figyelt kérdés

2016. nov. 26. 12:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem állna be katonának, azaz nem védené meg a hazáját...Neki teljesen mindegy minden, csak az a lényeg, hogy béke legyen. Téma lezárva. Nekem van igazam.
2016. nov. 27. 18:25
 22/32 anonim ***** válasza:
#21 Fuuu de imádom ezt a gyerekes "téma lezárva, nekem van igazam bibibibí" dumát :"D Nem tudom Liszt Ferencről hallottál-e már életed folyamán. Na ő nem beszélt magyarul, nem harcolt '48-ban, mégis magyarabb volt mint te bármikor leszel ott a kis monitorod mögött. De mondok közelebbi példát ami talán neked is jobban fog tetszeni. Nagyapám nem volt még 22 sem amikor a második világháborúban az oroszok ellen fronton harcolt. Később itthon zsidókat bújtatott, volt rendőr is, dolgozott bíróságon, szóval kicsit több köze volt háborúhoz és általad annyira gyűlölt emberekhez. Nála békeszeretőbb embert nem tudnék mondani. Sosem ártott szándékosan senkinek, és a háborúkat is elítélte. Mindemellett igazi magyar volt, akkor sem hagyta el a hazáját amikor sokan már disszidáltak, vagy készültek rá. Csak azt akarom ezzel mondani hogy nyugodtan okosodjál még egy kicsit, mert nem az fog meghatározni hogy mennyire vagy primitív kőbunkó. Normális társaságban az ilyenekre legalábbis nem azt mondják hogy igazi hazafi akire büszke lehet a nemzet. Na szebb jövőt testvérem, áldás békesség~
2016. nov. 27. 19:11
 23/32 anonim ***** válasza:

Kölcsey nem beszélt magyarul? Oké...

Dicsőség a nagyapádnak a frontharcért, (ha nem egy szikla mögött kuporodva várta a harc végét) azonban elvetnivaló az, hogy bújtatta az ellenséget.

Megjegyzem egyébként, hogy az én dédapám is harcolt a fronton sorkatonaként. Nem olyan nagy dicsőség mint mondjuk kitörni a budai várból.

2016. nov. 27. 20:53
 24/32 anonim ***** válasza:

"A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.” - Liszt Ferenc

Na, itt lezárom már tényleg. Eléggé nagy OFF ez. A továbbiakat privát üzenetben küld, vagy ne. Értelmes embernek tűnsz, szeretek vitatkozni.

2016. nov. 27. 21:01
 25/32 A kérdező kommentje:
Mondd meg mi értelme van a háborúnak?Az ilyen fasiszták a civilizáció ellenségei.Nem csoda,hogy az ilyenek a buta,tanulatlan rétegből kerülnek ki.Értelmiségiek közül hány fasisztát látsz?Nem sokat
2016. nov. 27. 21:02
 26/32 anonim ***** válasza:

Huhh, az előbb nagyon benéztem...Liszt tényleg nem beszélte a magyart. (Most balf**z voltam, elismerem.)

Kérdező: Az NSDAP nevű pártot 140 + IQ-s emberek irányították. (NS-ek voltak, nem fasiszták...de neked ugyanaz a kettő. Taps.) Nem vagyok fasiszta, nem vagyok digó. Benézted Te is. Megint taps.

2016. nov. 27. 21:08
 27/32 anonim ***** válasza:

Huh, barátom...Nagy értelmiségi lehetsz ha nem tudod mi értelme van a háborúnak. Az egészségügy, mond neked valamit? Ez csak egy kis morzsa a zsemléből, kifliből, kenyérből...Amit szeretsz.

Elmondom neked, hogy én 16 vagyok, de valószínűleg már most jobban tudom azokat a dolgokat amiket te most tanulsz a vicceskedő történelem tanárodtól.

Ne az évszámokat tanuljad, ne a történteket csak a tényeket.

2016. nov. 27. 21:18
 28/32 A kérdező kommentje:

Nem vagyok libsi.Ami azt illeti,köztük szívesen menetelnék :)

[link]

2016. nov. 29. 21:32
 29/32 A kérdező kommentje:
Mégis miről beszélsz?Háború=éhínség,járványok,halál.Nyilván jobb lesz az egészségügy,ha szétlövik a kórházat
2016. nov. 29. 21:39
 30/32 anonim ***** válasza:
2016. nov. 29. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!