Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Első csók mit tegyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Első csók mit tegyek hogy ne szúrjam el? 😱😅 16/L

Figyelt kérdés
A srác meg akart csokolni en meg haat megijedtem es igy inkabb elfordultam és nem tudom mit tegyek mert nagyon felek ettol az egesztol h elrontom h nem lesz jo h nem tudom majd h kell...meg olyan gaz ez h itt vagyok 16 eves es meg nem csokoloztam basszus...es nem tudom most mit kene tennem?

2016. nov. 25. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Csukd be a szemed es elvezd!

Ha a fiu csokol meg o tudja mit, hogy kell; neked csak utanozni kell ot utana!

Egyebkent "jon magatol"!:) sok sikert!:))

2016. nov. 25. 22:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak attol felek h nem jon magatol :( most komolyan az ugy milyen gaz lenne mar😱 de azert koszi😊
2016. nov. 25. 22:15
 3/7 anonim válasza:

Igaza van az elsőnek. 2 éve, az első csókomnál én is elhúztam a fejemet :D de aztán úgy voltam vele, hogy úgyse rontom el. Csak legyél magabiztos.

Sok sikert!:)

16/L

2016. nov. 25. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A lényeg h ne idegeskedj rajta. Hidd el az egyik legjobb dolog ha megtörténik.
2016. nov. 25. 22:36
 5/7 anonim válasza:
Szia én is 16 évesen csókolóztam elősször 😁 és nem is bánom hogy addig nem volt pasim 😂😂😘
2017. aug. 21. 15:45
 6/7 anonim válasza:
Ja és karold át a nyakát és emeld fel a jobb lábad .. mint a hercegnők ..mennyei érzés 😍😍
2017. aug. 21. 15:46
 7/7 anonim válasza:
Haha most látom hogy ez 2016 os .. na sebaj 😉
2017. aug. 21. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!