Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van eséjem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van eséjem?

Figyelt kérdés
9.ik osztályos vagyok lány és azt találtuk ki az osztály társaimmal hogy egy bizonyos személyt megszivatunk. A történet lényege annyi hogy nekem csókolózni kell egy fiúval. A srác belement egy szó nélkül sőtt még a szervezésben is segített. Rájöttem közben hogy nekem tetszik. Ezért is lesz nehéz megtenni. Na de szerintetek ém is tetszem a srácnak, hogy ha ilyen könnyen belement? Amúgy közeli kapcsolatot ápolunk, bármiben segítünk egymásnak.

2016. nov. 25. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Háát ... kilencedik az már gimnázium ugye? Ugye. ... először is "ESÉLYED" ... nehogy nekem megbukjál nyelvtanból ...

a második meg, azért már annyira nem vagytok kisgyerekek, habár ez az egész sztori ennek ellentmond ... nagyon dedó ... hatodikban is ciki lenne, akkor az lenne a mentség, hogy biztos ki akarjátok próbálni a csókolózást, csak nincs rá alany ... így viszont hát én szerintem teljesen mindegy mit csináltok, mert ilyen érzelmi intelligenciával normális párkapcsolatot létesíteni és fenntartani lehetetlen, akkor meg nem tök mind1?

lehet, hogy tetszel neki , miért nem kérdezed meg? miért azért csókolóztok mert fogadtok? de, tudom itt nem nekem kell kérdezni, csak kicsit gondolj már bele hogy ennyi idősen ezt nem tartod e nevetségesnek ... ismerkedjeket, beszélgessetek, aztán járhattok is ha úgy jön ki a lépés, még az is lehet jó lenne :) de így? hmm ... hajrá

2016. nov. 25. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyi esejed van nala mint helyesirasi konyved.

Amugy ezzel hogy szivattok meg akarkit is?

2016. nov. 25. 01:34
 3/6 anonim válasza:
Nemtudnal inkab drogozni mint a tobbi normalis gimis?
2016. nov. 25. 03:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Hosszú a story a lényege, hogy az akit megszivatunk szerelmes abba a fiúba. De ezzel csak annyi látszik, hogy Én egy gonosz robanc vagyok de ez pont nem így van szóval gondoljatok bármit.
2016. nov. 25. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szoval nem eleg hogy gonosz ribizlinek gondolnak, te meg be is bizonyitod hogy az vagy :D
2016. nov. 25. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

eséjem -> esélyem

9.ik osztályos -> 9. osztályos

osztály társaimmal -> osztálytársaimmal

megszivatunk -> megszívatunk

...annyi hogy... -> ...annyi, hogy...

sőtt -> sőt

Rájöttem közben hogy... -> Rájöttem közben, hogy...

"bármiben segítünk egymásnak"

Igazán kisegíthetne egy helyesírási szabályzattal... De ha mégsem, akkor majd én. Íme:

[link]

2016. nov. 28. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!