Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha meglátnátok ezt a barátnőtökön?
Nemrég hülye voltam és vagdostam a karom..már kb egy hónapja "be van gyógyulva" csak még mindíg nagyon látszik. Ti mit reagálnátok ha a barátnőtökön meglátnátok? (Eddig nem nagyon látta senki, nem is tudnak róla)
Szakítási indok?

Nem szakítanék.Beszélgetnék vele, hogy megtudjam miért tette, mi az ami bántja és nyomja a lelkét és ezután igyekeznék orvosolni a problémáját.
Ha gondolod írj rá és beszélgessünk!

én is vagdostam magam régen (igaz nem volt egyik se olyan mély, de egy heg megmaradt), és a fiú akivel még csak alakulgatott a kapcsolat meglátta, megpuszilta és megkérdezte mi történt, miért csináltam, de persze nem erőltette rám hogy elmondjam, nem volt tolakodó.
Ja, és 7hónapja együtt vagyunk:)
Nem karcolgatásról van szó, nem divatvagdosás..
Pszichologussal próbálkoztam, nem is egyel, de pár óra után nem akartak már vállalni.

Beszélnék veled (valószínűleg az élet-halál határ szélére üvöltenélek) aztán a szüleiddel majd néznék néhány drasztikusabb dolgot a gyógyulásod irányában és azt ajánlanám, hogy próbáljuk ki innen két verzió van
1.Kipróbálod és utána meg lesz ami lesz
2.Nem fogadjátok el szóval még vagy 10000x megölelgetnélek, csókolnálak és szeretgetnélek aztán elengednélek (egyszerűen azért mert ha a hajó elsüllyed attól még nem kell feltétlenül a kapitánynak is vele halnia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!