Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17-18 közötti fiúk igénylik a szexet egy kapcsolatban, ha a lány 15-16 éves?
Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 21:34
11/15 anonim válasza:
te vártál már olyasmire 1-2 évet ami a te korodban már mondhani természetes lene ? ahoz szerintem nagyon kell valakit szeretni meg kezdjük ott ha szeretitek egymást miért ne történne meg a dolog ?
12/15 János Gilján válasza:
Volt 17-18 éves koromban 15-16 éves barátnőm több is. A többségük várni akart volna még a szexel, de egy, maximum két hét alatt meggyőztem őket, hogy ne akarjanak. Aki igazán szerelmes, az gyorsan eldobja ezt az elképzelését... Ha egy lány ki tud tartani az elképzelése mellett, akkor a srác nem bolondította meg eléggé.
13/15 anonim válasza:
a fiúk 100% -a igényli attól fogva, hogy ivarérett lesz
14/15 anonim válasza:
Mivel nálunk pont ezek a korok vannak jelen így személyes véleményt tudok írni :) én megvártam a barátnőmet míg felkeszült az elsőre. Nyilván már izgatott voltam a dolog miatt de személyszerint én nem sietettem a dolgot. Szépen lassan egyre több ideig mentünk míg végül megtörtént szoval nem eröltettem hanem türelmes voltam.
15/15 anonim válasza:
Egy 18 éves fiú még egy női biciklivel is igényli a szexet! Pont az a kor amikor a legyet is röptébe... Voltam 18 éves. Még egy kerekebb formáról is egy cici jut eszükbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!