Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Volt egy fiú barátom,akivel vagy 5 éve ismerjük egymást, régebben nagyon jóban voltunk,suli közben,suli után dumáltunk,tehát igazi fiú-lány barátság volt,nagyon egy volt a lelki világunk meg a személyiségünk is hasonló. A lényeg az, hogy egy nézeteltérés miatt( egyik közös barátunk azt mondta,hogy kutakszik utánam meg kibeszél a hátam mögött) nagyon összevesztünk,mikor ezt próbáltuk megbeszelné nagyon feldúlt voltam,és azt mondtam,hogy szerintem ne is szóljunk egymáshoz,erre láttam,hogy a szeme könnyes (ez most májusban volt,így azóta nem beszéltünk. Volt,hogy én szerettem volna békülni,de ő nem,és azóta mint két ismeretlen, még csak köszönni se köszönünk. Viszont hallom az ismerőseimről,hogy a hátam mögött is érdeklődik felőlem, és mikor valahol összefutunk,mindig néz engem, az utóbbi időben gúnyolt is kissé.De nem tudom,hogy mi ez,hogy úgy kezel,mint egy ismeretlent: se köszönés,se semmi,de közben bámul meg érdeklik a dolgaim? Arra is gondoltam,hogy lehet bejöttem valaha neki vagy ez most mi?
16/L és 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!