Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Két fiatal között, egy "netes" kapcsolat. (1 fiú + 1 lány)
Lényegében sosem tudják meg, hogy ki is a másik, de ettől függetlenül nyíltan beszélgetnek egymással. Tanácsot adnak egymásnak, akár párkapcsolati témában vagy bármi másban.
Tehát elég szoros kapcsolat alakul ki közöttük, de igazából sosem tudják meg ki a másik.
Van értelme egy ilyennek?
20/F
Igen, ez lenne az alapelv.
Egy "névtelen kapcsolat"
Biztos nagy köztük a távolság vagy valami.
De az mint alapelv, hogy direkt nem az tényleg fura.
Más lenne ha haver, ismerős vagy valami, de fiú meg lány között, ez valami extrém eset az a véleményem.
Mármint egy szoros kapcsolatnál miért van az, hogy direkt nem?
vicces, ahogy írod, hogy nyíltan beszélgetnek egymással, de közbe nem tudják kicsoda is a másik:D
Na de térjünk a tárgyra. Én is beszélgetek így 2 emberrel, bár a saját facebookomból, tehát tudják ki vagyok, de sose találkoztunk, csak rengeteget dumálunk. És mondhatni elég szoros lett a kapcsolat. Bár több éven keresztül azért néha volt hogy kihalogatott, főleg az egyikkel. De a lényeg hogy lehet szoros kapcsolat belőle, és véleményem szerint nagyon hasznos tud lenni, hogyha a való életben nem tudtál kialakítani jó kapcsolatokat. Igazából mindkét fél részéről szerintem ez egyfajta pótbarátság, mert a való életben kicsit kisiklottam egy ideig, és a másik fél is. Viszont mindezek ellenére is azt tanácsolom, hogy a való életben keress barátokat, mert az milliószor többet ér ennél.
Szoros kapcsolat mint szoros baráti, akivel meg lehet beszélni bármit.
(azért fiú - lány mert tapasztalatom szerint, komoly beszélgetés könnyebben alakul ki így mint pl fiú - fiú között)
4-es :) köszi a választ.
De azt hozzátenném, hogy nincsenek ilyen gondjaim, akadnak barátok, komoly párkapcsolat is, szóval minden ami kell :)
Ezen a online barátság dolgon csak ezen felül gondolkoztam el és megjött hozzá a kedv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!