Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti a magabiztos vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti a magabiztos vagy a félénkebb/csendesebb fiúkat szetetitek?

Figyelt kérdés
Légyszi azt is írjátok le a válaszban, hogy ti csendesebbek/nem csendesek vagytok.

2016. nov. 22. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A lányok érthetetlenek, ha kapnak egy magabiztosat félénk kell nekik, ha azt akor meg közömbös.. így megy ez náluk, de ha rendes vagy akkor meg kellesz barátnak és no kapcsolat:/
2016. nov. 22. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Hú én egyértelműen a magabiztosakat, én viszont csendesEBB vagyok, ameddig nem oldódik a hangulat és nincs téma...
2016. nov. 22. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Legyen magabiztos de ne nagykepu :) en nem vagyok csendes de nincs feltunesi viszletegsegem :)
2016. nov. 22. 19:07
 4/7 anonim válasza:
én romantikus, csendes lány vagyok és a magabiztos fiúkat kedvelem. a csendes fiúkra mindig barátként gondolok... szerintem az sem baj, ha egy kicsit nagyképű, de ne legyen flegma.
2016. nov. 23. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
A csendes, félénk srácok miért is kerülnek a barátzónába? Ha a legtöbb csaj úgy gondolkodik, hogy neki csak a határozott srácok kellenek nekik, akkor így a norális srácok, akiknek nincs önbizalmuk, rohadtul még kevesebb önbizalma lesz és még jobban nem fognak merni beszélgetni csajokkal, talán akkor sem, ha csak haverkodnának!
2016. nov. 23. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki nekem teszik az a srác félénkebb csendesebb típusú. De jókat tudunk beszélgetni. Szerencsére!!! 😃
2016. nov. 23. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Figyelj a nők egy teljesen más gondolkodási móddal rendelkeznek. Felvázolom nagyvonalakban.

Van egy szerény lány ugyanakkor csak is magabiztos nagymenő sráccal jön össze, akik rendesek, csendesebbek vele azt berakja friendzone-ba. Na kb így képzeld el. És tudod mi a legnagyobb probléma? Nem az hogy a nők ilyen gondolkodásúak hanem az hogy megtehetik.. és hogy miért tehetik meg? Azért mert mi rendes férfiak teljhatalmat adtunk nekik. Bárhol az országban mindenhol sokkal jobb nőnek lenni minden tekintetben. Tulajdonképpen egy nő akármit csinál, ő mindig jó lesz mert ő nő. Sajnos ráneveltek minket arra hogy a nőknek meg kell adni a tiszteletet, még akkor is ha számba se vesznek minket.... Hoppácsak ki is nevelt fel minket? Tán nem csak azok az elvált, idősebb nők akik nagy menővel összejöttek, majd kaptak egy lapátot, ezután pedig csináltatott egy gyereket a balekkal, aki fizeti a gyerektartást 20 évig.

Magyarul mi megadtuk a nőknek a lehetőséget a jobb életre, ők meg ahelyett hogy éltek volna vele, inkább a miénket is megkeseítették. De hát sajnos nőktől nem szabad jobbat várni.

2016. nov. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!