Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tölthetném be ezt az űrt? 16/l
Figyelt kérdés
Volt egy félresikerült szerelmi ügyem, de ennek már majdnem két éve. Nem tudom elfelejteni a fiút és az esetet. Most már leginkább csak az üresség van bennem. Mit tanácsoltok?2016. nov. 22. 17:29
21/26 anonim 

válasza:

Engem nem mérgeltél fel én nyugodtan neveten a hülyeségeiden :D
Alaptalanúl kötöttél most belénk :D
22/26 anonim 

válasza:

Valakinek van ideje kötekedni is, de még az se megy neki
23/26 anonim 

válasza:

Ez nem teljesen igaz, mivel az erős gyanú alapos okot ad a feltételezésre, hívjuk ezt megérzésnek :)
24/26 anonim 

válasza:

Megérzés?:) pff, egy ismeretlen emberről hogyan tudhatnál meg bármit is megérzés alapján?:) De úgy látom te is a Gyk-s médiumok számát szaporítod, nagyon okos emberke lehetsz, csíplek:)
25/26 anonim 

válasza:

Ezt a "beszélgetést" átvette a rossz akarat és a gyűlölködés, bocsánat de mocskolódni nem szeretek, szóval további szép napot.
26/26 anonim 

válasza:

Nos, hogy eme igazán tartalmas párbeszéd véget ért, hozzászólnék én is. Nekem is volt félresikerült kapcsolatom fél éve. Még én sem tudtam teljesen túltenni magam rajta. Próbálok mindenki felé nyitni, hogy legalább a barátokat szerezzek. Ismerkedj, ne mindig az legyen a lényeg, hogy pasit találj. És akkor sok értékes emberrel meg is ismerekedhetsz és talán szembejön egy másik jó fej srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!