Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tölthetném be ezt az űrt? 16/l
Figyelt kérdés
Volt egy félresikerült szerelmi ügyem, de ennek már majdnem két éve. Nem tudom elfelejteni a fiút és az esetet. Most már leginkább csak az üresség van bennem. Mit tanácsoltok?2016. nov. 22. 17:29
11/26 anonim 

válasza:

Képzeld nem kezdtem volna, semmi értelmét nem látom, mivel nem azért vagyok itt, de szeretem amikor egy ismeretlen ember már úgy tudja a szándékaimat, mintha ismerne évek óta, miből feltételezed, hogy bármit is szeretnék tőle?:) Csak nem az itt látottak alapján vádolsz engem, mert ha igen, nagy hiba:) de ezen vitatkozhatnánk akár reggelig is, mivel egyikünk se enged, makacsak vagyunk ez tény, szóval én nem látom értelmét folytatni, de ha te igen, akkor állok elébe:)
12/26 anonim 

válasza:

1. vagyok,nem szeretnék ismerkedni,csak segíteni neki..van barátnőm 4 éve,szóval nem is beszélgetek nagyon lányokkal..szóval előbb tudd meg a háttért is mielőtt bele kötsz abba amit elsőre látsz:)
Ne legyél péló
13/26 anonim 

válasza:

nem vagyok "péló" és itt akárki akármit mondhat :), nincs kétségem afelől, hogy van valakid, de azért ha túlmelegszik kapcsold ki vagy vegyél vizhűtést :)
14/26 anonim 

válasza:

Nagyon keményen beoltottál xd
Kajak a gépezéssel támadsz másokat? :DD
15/26 anonim 

válasza:

Te pedig a férfihímvesszővel, nah ki az értelmesebb? "kajakra" van olyan ember, aki még mindig ezt az elcsépelt szót használja és nem veszi észre, hogy az egyetlen célja az én írosámnak, az hogy hergeljem az illetőt, mert így kijön belőle az igazság, nem igaz András :)
16/26 anonim 

válasza:

Tudod egyesek segíteni járnak fel ide, és nem azért, mert éppen kötekedős kedvükben vannak:)
19/26 anonim 

válasza:

Mondja ezt az "értelmes" ember mintapéldája:)
20/26 anonim 

válasza:

Ejnye, a 17/18as hangvételéből arra következtetek, hogy egy leányzó az és te ilyeneket fágsz a fejéhez :D hova került a jó modorod András? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!