Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van a buszon egy fiú aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a buszon egy fiú aki egyre többször néz rám, de miért?

Figyelt kérdés

Minden reggel egy buszon megyek egy fiúval aki egyre többször és több ideig néz engem. Pár héttel ezelőtt úgy szemeztünk, hogy kicsit messzebb, de előttem ült és feltűnt, hogy engem néz. Ránéztem és azt hittem hogy elfog nézni máshová, ami így is lett, de aztán megint engem nézett. Szóval elkezdtem én is nézni őt és egész úton felváltva szemeztünk, mármint volt, hogy ő kezdeményezte, volt, hogy én. Bár általában én azért is néztem őt, mertugye ő kezdte el, én meg akkor miért is ne folytassam. A végén már csak azért is csináltam. Aztán ma olyan fura volt. Ott volt a haverjaival akikkel amúgy beszélgetni szokott, de ma zenét hallgatott fülhallgatón és egész úton engem nézett. Az a durva, hogy amikor ránézek akkor is a szemembe néz folyamatosan, és eszébe sem jut másfelé nézni. Ma olyan aranyos szemekkel nézett engem, és mikor valaki eltakart előle akkor is kukucskált félszemmel, ami amúgy vicces volt. Aztán fékezett a busz, és ráestem barátnőmre és elkezdtünk ezen nevetni, amit ő is látott, és ő, meg még 2 haverja kinevettek engem, mert akkor pont szinte mindenki engem nézett...milyen érdekes. :D

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ezek alapján mégis miért néz mindig, megállás nélkül? :)

2016. nov. 21. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Bejössz neki.😄
2016. nov. 21. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?
2016. nov. 21. 20:09
 3/10 A kérdező kommentje:

De én azt annyira lehetetlennek találom, hogy bejövök neki. Egyrészt mert látásból régóta ismerem, egy suliba jártunk általánosba is, csak ő egy évvel idősebb tőlem, szóval már 1 évvel több ideje buszozik mint én. De mióta elkezdődött ez a tanév azóta tényleg nagyon sokszor rám néz.

Másrészt meg azért is hihetetlen, mert múltkor rózsát vitt valami lánynak..

2016. nov. 21. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy lánnyal én is így vagyoj a buszon
2016. nov. 21. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak a fejedbe akart belelátni a szemeden keresztül...
2016. nov. 21. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok te nem egy barna hajú magas lány vagy aki mindig a barátnőjével van?
2016. nov. 21. 20:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Magasnak nem vagyok magas, mert 160 cm vagyok, de barna a hajam es igen, mindig a baratnommel vagyok. :)

Melyik megyeben laksz?:D

2016. nov. 22. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Vas
2016. nov. 22. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy barna hajú 185 magas vagyok. És mindig a haverjaimmal lógok
2016. nov. 22. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2022. dec. 13. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!