Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a szalagavatója legvégén, a keringőre fölkér, akkor lehet, hogy tetszem neki? Meg előtte is többször odajött táncolni. 16/l,18/f
Köszi a választ :) Én is nagyjából erre gondoltam.
Ez mind tegnapelőtt volt, és nem tudom, hogy most illene-e neki írnom valamit, nem venné-e tolakodásnak.
Ti fiúk felkérnétek valakit így, ha nem tetszene nektek? Vagy úgy fölkérnétek valakit, hogy nem akarsz tőle semmit, csak további haverságot?
Úgy érzem, lépnem kéne valamit, de nem akarok hülyét csinálni magamból..
Biztos tetszel neki, csak fel elmondani.... de nehogy irj mar neki h "de jo volt" akkor inkabb mond meg. Ez nagyon gyerekes lenne.
Egy no amugy se kezdemenyezzen... tudsz te jeleket kuldeni ugyis neki h eszre vegye h neked is tetszik, es akkor ő kezdemenyez!
Utolsó ezzel csak az a baj, hogy alig találkozunk. Tavaj ilyenkor óta ez volt a 4., hogy láttuk egymást.
Szerintem is csak fél elmondani, és nagyon úgy érzem, hogy most nekem kêne lépnem, csak nem tudom, mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!