Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden a szexről szól?
17 vagyok és volt egy 23 éves barátom. Nem fekudtem le vele (2 honap), mondjuk már leakartam, csak keveset láttuk egymást, mert ő Pesti én meg nem, de ez részlet kérdés. Azon töprengtem ma, hogy lehet ezért is lett az a vége, ami (azt most inkább nem részletezem), mert nem feküdtünk le..(?) Minden a szexről szól? Egyébként még szűz vagyok, ezért sem akartam magam rögtön odaadni egy fiunak, aki hírhedt fckboy. Mondjuk szerelmes lettem belé. Na de mindegy is régen történt ez.
De akkor is, szerintetek minden a szexről szól?
Tudod, kérdező, az életünkben annak van becsülete, amiért megdolgoztunk, megküzdöttünk. Minél többet invesztálunk egy dologba (pl egy kapcsolatba), akár anyagi, szellemi, vagy érzelmi szinten, az annál fontosabb lesz nekünk. Annál nehezebben mondunk le róla.
A fiú sokat invesztált beléd, és mint mondtad is, közel volt már a célhoz. Teljesen természetes tehát, hogy nem adja könnyen, és küzd még egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!