Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden a szexről szól?
17 vagyok és volt egy 23 éves barátom. Nem fekudtem le vele (2 honap), mondjuk már leakartam, csak keveset láttuk egymást, mert ő Pesti én meg nem, de ez részlet kérdés. Azon töprengtem ma, hogy lehet ezért is lett az a vége, ami (azt most inkább nem részletezem), mert nem feküdtünk le..(?) Minden a szexről szól? Egyébként még szűz vagyok, ezért sem akartam magam rögtön odaadni egy fiunak, aki hírhedt fckboy. Mondjuk szerelmes lettem belé. Na de mindegy is régen történt ez.
De akkor is, szerintetek minden a szexről szól?
Igen, igaz.. Akkor ezek szerint o egy nagyon kitarto fuckboy volt. Meg a mai napig irogat. Engem ez egyebkent nagyon felzaklat, mert szerintem meg mindig szerelmes vagyok bele.
Sokat gondolkodtam mostanaban azon, hogy lehet en rontottam el (en szakitottam vele), hogy en valtottam ki belole ezt a viselkedest (amit nem reszletezek)..:(
De en csak szerettem ot. Sosem bantottam, nem hisztiztem neki semmiert. Nem tudom.. Szerintem belul nagyon megkedvelt, de tul sok erofeszites lett volna ezt folytatni, foleg UGY, hogy nincs szex.
Ezek a valaszok megnyugtatnak azert, koszonom szepen! Picit jobban erzem magam.
Meg egy kerdest azert felteszek. Szerintetek miert irogat meg mindig?:o
En is tudom egyébként, hogy a szex nagyon fontos egy párkapcsolatban. Egyszer tanácsolta nekem egy fiu barátom, hogy amig ott van a ,,de'' szo, addig ne fekudjek le vele. Nala mindig ott volt, ezert sem tettem.
Eskuszom, annyira kozel volt már a "célhoz".. Aztán elbaszta xd
Sajnálom, hogy nem tudtam megadni neki, azt amire szuksege volt, de legbelul mégis orulok neki, hogy nem tettem, foleg a sok szar után.
Koszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!