Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobban bejön a nőknek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban bejön a nőknek egy srác, ha iphoneja van?

Figyelt kérdés
Haverom váltig állítja, hogy ha iphone büszke birtokosa vagy, akkor nagyobb eséllyel indulsz egy csajnál, mintha androidos vagy más "gagyi" telefonod lenne. Elsősorban a nők véleményére vagyok kiváncsi, hogy mégis mennyire befolyásolja ez a faktor a véleményüket egy férfiról.
2016. nov. 20. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Na, megjelent egy IQ bajnok. Már csak te hiányoztál a h..lyeségeiddel így estére!

Józan paraszti ésszel, szerinted mennyire lehet komolyan venni azt, aki telefon szerint választ magának párt?

2016. nov. 20. 20:17
 2/9 anonim válasza:
Ha még középiskolàba jártok talán ott számít, bár az értelmesebbjét ott sem ez a szempont.
2016. nov. 20. 20:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség a kérdésben szereplő állítás. Abban reménykedtem, amikor feltettem a kérdést, hogy épkézláb vélemények hatására ezt a haverom is felfogja.
2016. nov. 20. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Max azoknál van nagyobb esélye bárkinek hogyha az a lány csak egy pénzes barmot keres aki finanszírozza a plázázásait
2016. nov. 20. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Semennyire nem befolyásolja
2016. nov. 20. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
De ha egy ilyen IQ párosul az iPhone mellé akkor igenis nagyon befolyásol :D
2016. nov. 20. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Uristen. Annyira idiotak nehanyan.
2016. nov. 20. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Az iphone mint pár választási indok eléggé gáz. Soha sem számított kinek mi van a zsebében vagy mibel telefonál. :) elfogyasztottam már pár csajt. De őket sem a telefonom érdekelte. Hehe.
2016. nov. 20. 22:15
 9/9 anonim válasza:

16 éves lány vagyok, gimnazista. 6s-em van, a mostani barátomnak 5s-e volt, bár most ripityánkra törte.

Az exbarátomnak olyan érintőképernyős telefonja volt, ami mutatóujjnyi hosszú volt, azt hiszem samsung. A lényeg, hogy nem egy mostani készülék, sim kártya sem volt benne. Ettől függetlenül ugyan úgy szerettem. Inkább ő tartott elkényesztetett fruskának.

Szerintem a lányok nyagyrészét nem érdekli, hgy milyen telefonod van. Sőt.

Egyre több helyen olvasom, hogy a mai lányok csak erre meg arra mennek. Pedig ez nem igaz.

Csak akkor megyünk az ájfonra, ha nem kapcsolatra megyünk. Ha nem komoly az elvárásunk és ezt tapasztalatból is mondom.

Egy kapcsolatban sokkal befolyásolóbb tény az értékrend. Mert ha az egyik az ájfónt előbbre tartja a másiknál, akkor borul minden

2016. nov. 21. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!