Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban bejön a nőknek egy srác, ha iphoneja van?
Na, megjelent egy IQ bajnok. Már csak te hiányoztál a h..lyeségeiddel így estére!
Józan paraszti ésszel, szerinted mennyire lehet komolyan venni azt, aki telefon szerint választ magának párt?
16 éves lány vagyok, gimnazista. 6s-em van, a mostani barátomnak 5s-e volt, bár most ripityánkra törte.
Az exbarátomnak olyan érintőképernyős telefonja volt, ami mutatóujjnyi hosszú volt, azt hiszem samsung. A lényeg, hogy nem egy mostani készülék, sim kártya sem volt benne. Ettől függetlenül ugyan úgy szerettem. Inkább ő tartott elkényesztetett fruskának.
Szerintem a lányok nyagyrészét nem érdekli, hgy milyen telefonod van. Sőt.
Egyre több helyen olvasom, hogy a mai lányok csak erre meg arra mennek. Pedig ez nem igaz.
Csak akkor megyünk az ájfonra, ha nem kapcsolatra megyünk. Ha nem komoly az elvárásunk és ezt tapasztalatból is mondom.
Egy kapcsolatban sokkal befolyásolóbb tény az értékrend. Mert ha az egyik az ájfónt előbbre tartja a másiknál, akkor borul minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!