Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mennyire jön be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyire jön be egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Zöld szem, kicsit hosszú hullámos barna haj, legtöbbször lófarokban hordja. Nem sminkeli magát, átlagos testalkat.

Jár lovagolni, szeret mozogni és sportolni. Legtöbbször energikus és vidám, ha szomorú akkor is könnyen felvidul. Tanulás terén viszonylag okos. Szeret beszélgetni, hülyülni másokkal de komoly is tud lenni. Hibái: könnyen megsértődik, de ellenben könnyen meg is bocsájt. Sokszor feledékeny, és zavarba jön, ha valamit elront.

Viszont szereti az embereket, a társaságot és állatbarát is. Nem szeret annyira a figyelem központjában lenni, de nem is visszahúzódó.

2016. nov. 20. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A belső alapján tök normálisnak, sőt bejövősnek tartom. A külsőröl így nem tudok véleményt mondani, ne haragudj.
2016. nov. 20. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:

minden lány lovagol? vagy ha nem is lovagol, akkor kipróbálta..

Ezek elapján okés, habár ez szerintem semmite nem elegendő infó, de nyilván csak egy általános véleényt akartál hallani.

2016. nov. 20. 16:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Második: nem tudtam róla hogy minden lány lovagol, én fél éve űzön ezt a sportot és nagyon szeretem.

2016. nov. 20. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!