Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak. Volt már valaki hasonló helyzetben? (Fiú-lány barátság)
Na szóval a legjobb (fiú)barátomról van szó. 3 évig tökéletesen működött a barátságunk. De kb fél évvel ezelőtt elkezdett célozgatni, hogy lehet tudna irántam többet is érezni és örülne, ha megpróbálnánk. Viszont én mondtam neki, hogy nem hiszem, hogy tudnék iránta valaha többet érezni. Helyes, jófej, jól elvagyunk, lehet vele hülyülni, de komolyan is beszélni, mégse az a fajta srác, akivel szívesen összejönnék. Aztán abban állapodtunk meg, hogy többet fogunk kijárni, hogy még jobban ismerjük meg egymást. Majd egy idő elteltével újra annál a témánál kötött ki. Facebook-on jött szóba és ott is beszéltük meg (sajnos). Olyan szövegeket írt, amitől rendesen kijöttek a könnyeim. Nagyon aranyos volt. Viszont írta, hogy ő ezt már nem tudja így tovább folytatni, ha nem akarok tőle semmi komolyabbat. Nem szeretné, hogy egymás idejét raboljuk.. és az a baj, hogy abból kiondulva, amiket írt, már régebb óta kavarogtak benne ezek az érzések, viszont én mit sem sejtettem. Ő ezt kedvelésnek tartja, amit irántam érez, de szerintem ez már nem az.. végül a hosszú novellák végén, amiket írt, elbúcsúzott tőlem. Írta, hogy nagyon örül, hogy megismerhetett, és köszön mindent, a sok szép közös pillanatot és hogy a barátja voltam. Viszont azt is írta, hogy ha bármi baj lenne és úgy érezném, hogy csak ő tud segíteni, akkor szóljak.
Ez óta eltelt egy hét és nehéz nélküle. Nagyon hiányzik. Nem gondoltam volna, hogy egyszer így lesz vége a barátságunknak (az én részemről). Most pedig nem tudom, mi tévő legyek. Én szeretném, ha legalább még beszélnénk, tartanánk a kapcsolatot.. de ő látszólag kerül. Barátnőm kérdezte tőlem, hogy miért nem beszéljük ezt meg személyesen. De szerintem ez a téma már túl lett tárgyalva, nemigen tudnék neki élőben mit mondani. És ő is mondta barátnőmnek, hogy nincs miről beszélnünk.
Viszont furcsa érzéseim vannak azóta. Sokszor gondoltam már arra, mikor még beszéltünk egymással, hogy összejövök vele, de utána arra gondoltam, hogy ha mégsem alakul ki bennem a szerelem, akkor ha utána szakítok vele, csak rosszabb lesz neki (nekem is). Ezt pedig nem akarom.
Most pedig úgy érzem, mintha .. lehet furán fog hangzani.. de mintha szerelmes lennék a lelkébe. Viszont testileg (bár helyes meg minden), de nincs meg az a vonzalom a részemről. Ennek ellenére nagyon hiányzik..
Nem tudom mit csinálhatnék. Vagy mi lenne a helyes. Írjak rá? Adjak neki időt? Jöjjek össze vele? De hiszen látszólag kerül engem.. jóformán azt se tudom, én mit érzek.. Lenne értelme, ha összejönnénk?
Kicsit hosszúra sikeredett, de köszönöm, ha elolvastad:)
17L, 19F
Köszönöm válaszodat! :-)
Valahogy azt érzem, hogy egyszer szívesen járnék vele, de máskor meg teljesen kiábrándulok.. és fogalmam sincs, mit érzek valójában
Egyébként én vagyok a lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!