Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval adok a külsőmre mindig. Szeretem a ruhákat cipőket. Sőt még kalapot is szoktam hordani amit mostanság nagyon kevesen hordanak (főleg az én koromban). Meg ha úgy van sminkelek is. Pl ha megyünk egy étterembe vagy ilyesmi. De hétköznap nem szoktam.

Tehát nem kérek olyan válaszokat hogy én biztosan cicababa vagyok vagy valami csilivili p*csa.

Csak kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok erről srácok.

14/l

2016. nov. 19. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy átlagos tinilány akinek van egy sajátos stílusa.

18F

2016. nov. 19. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Álomcsaj lehetsz ^^
2016. nov. 19. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer láttam egy kalapost lányt, akkor tetszett de csak a haja meg a stílusa miatt :D

17F

2016. nov. 19. 22:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. nov. 19. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Hat sztem az elso tökéletesen leírta h mi az emberek véleménye. Ne haragudj de vagy nem ertem mire vagy kíváncsi vagy ennek a kérdésnek annyi értelme van mintha azt írtad volna h ma ettem sajtos szendvicset vacsorára mi a véleményetek erről? :)
2016. nov. 19. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Hát nem tudom, engem a kalap nem igazán izgat fel.

15F

2016. nov. 19. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Csilivili riba.c!!!!!!! 👉👌🏿
2016. nov. 20. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!