Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek ha egy pali Rammsteint hallgat?

Figyelt kérdés

Aki nem ismeri a zenekart annak linkelném egy számukat: https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ.

A pali aki nyomul rám azt mondja hogy szereti hallgatni nem azért hallgatja hogy keménynek nézzék mint sokan mások(nem is szokta mondogatni hogy miket hallgat csak egy kicsit ivott vacsoráztunk és én megkérdeztem).A külsejéről nem lehet megállapitani hogy ilyen szerintem beteg zenéket hallgat.

2016. nov. 16. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha emiatt fenntartásod van, az téged minősít, nem a zenekart és nem a srácot. Szerintem nincs vele gond.
2016. nov. 16. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Sarcasm on

Sokkal jobbak azok a mai népszerű popszámok, amik a szvegről, a pénzről, a drogról és a szexuális együttlétről szólnak expliciten. Azok egyáltalán nem betegek, de a Rammstein az, aki ilyet hallgat az biztos otthon a pincében kecskéket áldoz a Sátánnak meg ilyenek.

Sarcasm off

2016. nov. 16. 20:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ezt te honnan veszed hogy kecskéket áldoznak a sátánnak. Szerintem nagyon jók sőt a legjobbak. De ha akarod írd be hogy: Dream evil: the book of heavy metal. 9 es voltam
2016. nov. 16. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó! -_-"

Kérdező! Miért lenne rossz ember? Ramsteinnek tök jó számai vannak tele értelemmel és tartalommal. Először a Rosenroetot hallottam tőlük és a zene után vagy öt percig álltam és bámultam, hogy hú...

Ha túl durva maga a zenei stílus akkor mondd, hogy előtted ne hallgassa. Ha a tartalom zavar akkor is megértem, mert van aki nem keres a zenében tartalmat, csak formát és ritmust. De azt jegyezd meg, hogy ettől nem lesz sátánista vagy mittudomén. Legfeljebb egy olyan ember aki használja az agyát, szeret gondolkodni, és mondjuk szereti az ilyesfajta zenét. Nem kell túlkomplikálni

2016. nov. 16. 21:20
 15/18 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Szerintem a legjobb a du hast
2016. nov. 16. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Rammsteint hallgatok és több más rock,metál,alternatív,punk zenét/zenekart is.Mind ezek mellett elektronikus zenéket is szeretek.Ezek vegyesen szólnak az autómba.

Külsőre meg nem mondanád rólam,hogy miket hallgatok.A fiú barátaim többsége is ilyen zenéket hallgat,róluk sem lehetne megmondani.

19/l

2016. nov. 17. 15:43
 17/18 anonim válasza:
Ha a rammstein beteg, akkor én egy szadista pszichopata vagyok enyhe nekrofil beütéssel a Marilyn Mansonos, a Slipknotos és KoRnos számok miatt? Már bocs de ez számomra nagy sértés
2016. nov. 17. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a Rammstein-nel? Én imádom nagyon is jó banda
2016. dec. 7. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!